alt

6. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (sol başta) Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nın 27 Mayıs 2017  Cumartesi günü gerçekleşen Genel Kurul toplantısında  yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

6. TKG üyesi ve Türkçe Konuşan Girişimciler grubunun sözcüsü RAMAZAN GÜNDOĞDU arkadaşımızı kutluyor, başarılar diliyoruz.  

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da  düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (soldan 6.),  Gazi Mağusa'da   tersane işletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir. Kuzey Kıbrıs Sanayi Odası yönetim kurulunda  önceki yıllarda da görev yapmıştır. KKTC siyaseti ile aktif olarak ilgilenmektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı HALİM METE (ön sırada, soldan 2.), Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nın (KTSO) başkent Lefkoşa'da düzenlenen 31.Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.​ 

TOBB web sayfasında yayınlanan Kıbrıs Türk Sanayi Odası  genel kururl haberine farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

Kıbrıs Türk Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen KTSO Genel Kurula Cumhurbaşkanı MUSTAFA AKINCI da katıldı.

Yeni Yönetim Kurulu için iki ayrı grubun yarıştığı seçimde 8 yıldır Oda’nın Başkanlığını yürüten Ali Çıralı aday olmadı. Konuşmalarda ise güçlü bir ekonominin üretkenlikten geçtiğine vurgu yapıldı.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan yeni yönetim kurulunun görevi teslim alması haberine ve farklı footğraflara ulaşmak çin bu linki ziyaret etmek gerekmektedir. 

BRT Haberin  web sayfasında yayınlanan fotoğraflı genel kurul haberine bu linkten ulaşılmaktdır.

Yeni Düzen Gazetesinde yayınlanan fotoğrafalı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Ekonomi Kıbrıs internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı genel kurul haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.