alt

6. TKG programına Özbekistan'dan katılan OYBEK KURBANOV (sağda) ve 15. TKG üyesi MARUFJON KURBANOV (solda) 23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen 15. Asansör İstanbul 2017 Fuarı'nı birlikte ziyaret etti. 

6. TKG üyesi OYBEKKURBANOV  kuzeni  ve 15. TKG programı katılımcısı olan MARUFJON KURBANOV  ile İstanbul'da bulundukları sırada fuar ziyatei yanı sıra, sektörel bağlantıları olan çeşitli firmaları da ziyaret ederek, piyasa araştırmaları yaptılar ve yeni siparişleri belirlediler.  

alt

İFO Fuarcılık tarafından AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteği ile Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen Uluslararası Asansör İstanbul’da, 22 farklı ülkeden 300’ün üzerinde firma, en yeni ürün ve teknolojilerini sergiledi. 

Dört gün boyunca 1 milyar liraya yakın ticaret anlaşmasına ev sahipliği yapan Uluslararası Asansör İstanbul 2017’yi; asansör taahhüt firmalarının yanı sıra montaj ve bakım firmalarından asansör aksam üretici ve tedarikçilerine, belgelendirme kuruluşlarından, taahhüt ve danışmanlık firmalarına, inşaat ve yapı sektörü temsilcilerinden, proje mimarlık, mühendislik firmalarına kadar 76 farklı ülkeden 28 bin 629 profesyonel ziyaret etti. Organizasyona bu yıl yurt dışından toplam 5.037 profesyonel geldi.

Asansör İstanbul 2017 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

6. TKG üyesi OYBEK KURBANOV ve 15. TKG üyesi  MARUF KURBANOV,  fuar  ve iş yeri ziyaretlerinden kalan boş vakitlerinde Florya'da bulunan Flyinn Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde alışveriş yaparak, aile üyeleri için çeşitli armğanlar aldı. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'ın başkenti Taşkent'ten katılan  OYBEK KURBANOV  inşaat malzemesi, kuruyemiş, deri ve hediyelik eşya dış ticareti ve turizm sektöründe faaliyet gösteriyor. Ayrıca inşaat ve taahhüt işleri üstlenmektedir. Şirketi   Devlet tarafından ihale edilen başkent Taşkent ve diğer şehirlerde şehir içi aydınlatma projeleri ve yapımını üstlenmiş bulunmaktadır.  

alt

15. TKG üyesi MARUF KURBANOV  (sağda) kuzeni 6. TKG üyesi  OYBEK KURBANOV ile birkte eski dostları ile İstanbul'un  seçkin et lokantalarından Şazeli Florya'da buluşarak  neşeli ortamlar paylaştılar.

MARUF KURBANOV İstanbul'da bulunduğu sırada Sevcan Hotel - Florya Park Hotel'de  konakldo ve karayolu ile  Kocaeli ve İzmit bölgesine giderek,  iş yaptığı fabrikiları ziyaret etti ve yeni ürünleri inceledi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Eylül 2012'de Ankara, İstanbul, Malatya ve Gaziantep illerinde düzenlenen 15. TKG programına Özbekistan temsilcisi olarak katılan MARUFJON KURBONOV PVC, plastik boru ve fiting sektöründe Özbekistan genelinde toptan ticaret yapan, bayilerine   ürün dağıtımı yapan şirketin sahibidir. Bir süre önce Özbekistan'da pprc boru ( plastik ) ve fitings üretimine başlayarak sektördeki payını büyütmüştür.