alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (sağdan 2.) HASİAD Hadımköy Sanayici ve İşadamları Derneği üyelerinin Sofya ziyareti nedeniyle Ticaret Müşavirliği tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. 

HASİAD (Hadımköy Sanayici ve İşadamları Derneği) 9 Şubat 2017 Perşembe günü  Sofya'yı ziyaret ederek, T.C. Ticaret Müşaviri ve Türk işadamları ile görüştü.

HASİAD'ın Sofya ziyareti nedeniyle düzenlenen toplantıya katılan Sofya Ticaret Başmüşaviri Emrah Sazak, DEİK Türk Bulgar İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Osman Ak ve BULTİŞAD Başkanı Fikret İnce konuk heyet üyeleirne Bulgaristan'daki yatırım ortamı ve ticaretin önündeki engeller konusunda bilgi verdi.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (sol başta) ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.

EDİS EMRE ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Balkanlar Komitesi  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

 HASİAD heyeti ile T.C. Sofya Ticaret Müşavirliği salonlarında gerçekleşen toplantının fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür.