alt

2. TKG üyesi ve Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu Başkanı MELEK AMET (solda)  tarafından düzenlenen Yunus Emre  ve Mevlana Şiir Gecesi etkinliğine 9. TKG üyesi DURIE ACCOIUM (sağda) ve 8. TKG üyesİ ERTHAN TANiOR ABDURAMAN'ın karısı MERİÇ ABDURAMAN  (ortada) destek verdi.

15 Aralık 2016 tarihinde Romanya'nın Köstence şehrinde Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu tarafından düzenlenen Yunus Emre ve Mevlana Şiir Gecesi etkinliğine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.  

alt

2. TKG üyesi MELEK AMET (solda) ve Kadın Komiyonu BaşkanYardımcısı 9. TKG üyesi  DURIE ACCOIUM  (sağda)  Yunus Emre ve Mevlana Şir Gecesi etkinliğine yaptığı değerli katkıları nedeniyle şair ve Türkoloji profesörü EMEL EMİN'e (ortada) teşekkür plaketi sundu.  

alt

2. TKG üyesi MELEK AMET (sağda, ayakta) 2 Kasım 2015 tarihinde de  Yunus Emre ve Mevlana Şiir Gecesi düzenlemişti. Şair EMEL EMİN (sağ başta) aktardığı bilgilerle katılımcıların  akdirini toplamıştı. 

alt

2. TKG  üyesi MELEK AMET (soldan 2.) ile 9. TKG üyesi DURİYE AKKOYUN (soldan 6.) Yunus Emre ve Mevlana Şiri Gecesi etkinliğinde şiir okuyarak, katkıda bulunanlara  "Teşekkür Belgesi" verdiler.

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve Nevşehir'de düzenlenen 2. TKG programına katılan MELEK AMET porselen, temizlik malzemesi, plastik ürünler, hediyelik eşya ve zücaciye ticareti yapan şirket sahibidir. Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'dan katılan  DURIE ACCOIUM  Romanya’da  şirket kuran Türkiyeli firmalara muhasebe ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Romanya Demokrat Türk Birliği üyesidir. 

8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Köstence'den katılan ERTHAN TANiOR ABDURAMAN'ın karısı Avukat  MERİÇ ABDURAMAN  Demokrat Türk Birliğinde Hukuk Komisyonunda görev yapmaktadır.