alt

11. TKG programına Afganistan'dan katılan Dr. AHMAD ARSALAN KARİMİ  3. Afganistan-Avusturalya İş ve Ticaret  Konferansı nedeniyle Avustralya'da bulunduğu sırada Sydney şehrini de ziyaret ederek, Opera Binası ve Demiryolu Köprüsü gibi simge yapıları yakından gördü.

AHMAD ARSALAN KARİMİ'nin Sydney ziyaretine ait fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu inkten ulaşılmaktadır. 

Australasia Pacific Business Council in  Afghanistan (APBC) (Afganistan'daki Avustralya Asya Pasifik İş Konseyi) ve Avustralya Afganistan İş Konseyi işbirliğinde düzenlenen 3. Afganistan-Avustralya İş ve Ticaret Konferansı 26-29 Nisan 2017 tarihleri arasında Melborn'de gerçekleşti.  

Afganistan ve Avustralya devlet temsilcilerinin  de hazır bulundukları İş ve Ticaret Konferansında sunumlar yapıldı ve Afganistan'da üretilen mal ve ürünlerin Avustralya pazarına girmesi konusunda önemli bilgiler anlatıldı.  

alt

11. TKG üyesi AHMAD ARSALAN KARİMİ (sol başta)  26 Nisan 2017 Çarşamba sabahı düzenlenen açılış toplantısı sırasında Avustralya iş çevrelerinin temsilcileriile tanışmaktan memnun oldu. 

alt

11. TKG yesi Dr.AHMAD ARSLAN KARİMİ  (arka sırada, sağ başta) ve arkadaşları İş Konferansında yararlı bağlantılar yaptı.

28 Nisan 2017 Cuma akşamı düzenlenne Gala Yemeği ile sona eren Afganistan-Avutralya İş ve Ticaret Konferansına yaklaşık altmış iş insanı katıldı. 

Avustralya Asya Pasifik İş Konseyi'nin facebook sayfasında yayınlanan konferans fotoğraflarına bu linkten ulaşalmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan tenmsilcisi olarak kataılan Dr. AHMAD ARSLAN  KARİMİ, gıda ve ilaç sektöünde faaliyet gösteren şirket sahibidir. Programdan sonra İstanbul'da şirket kuran ve yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşayan  Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI, Türkiye'den Afganistan'a ilaç, medikal ürünler ve gıda ithalatı yapmaktadır. 

alt

AHMAD ARSALAN KARİMİ (soldaki masada)  konferansta yapılan sunumları dikkatle izledi.

Programın tamamlanmasından sonra çevreyi gezen KARİMİ  5 mayıs 2017 Cuma günü İstanbul'a döndü.   

Dubai Afgan İş ve Ticaret Konseyi'nin web sayfasında yayınlanan Melborn İş Forumu'na ait  farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.   

Afganistan'ın  Canbera Büyükleçiliği'nin web sayfasında yayınlanan İş Konferansı haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

11. TKG üyesi Dr. AHMAD ARSALAN KARİMİ'nin Avustralya gezisine ait farklı footğraflara arkadaşımzın facebook sayfsına ait bu linkten ulaşılmaktadır.