alt

11. TKG programına Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'dan katılan ALİSA BUROVA (sağda), arkadaşının düğününe katılmak üzere Ankara'da bulunduğu sırada, 7 Nisan 2017 Cuma günü  ANITKABİR'i ziyaret derek, ATATÜRK'ü selamladı. 

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe  Konuşan Girişimciler programına Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'dan katılan ALİSA BUROVA  (sağda)  yarı zamanlı olarak  Türkiye'de İstanbul ve Antalya'da yaşamakta, organizasyon ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.   

11. TKG programı katılımcısı ALİSA BUROVA'nın sahip olduğu Turkish Club Event Group, çeşitli organizasyon hizmetlerini sunmaktadır.  Moskova ve Türkiye'de (Antalya, İstanbul) kurumsal gece, konser, mezuniyet balosu, doğum günü vb etkinlikler düzenlemekte, Rus-Türk ve Rus düğün organizasyonu, sunuculuk ve DJ hizmeti vermektedir.

ALİSA BUROVA'nın Alya Organizasyon ve Tanıtım adındaki  alt şirketi ise, Moskova'da resmi heyet ziyaret organizasyon hizmetleri (uçak biletleri, otel, lojistik yer hizmetleri, rehber, tercuman hizmetleri) sunmaktadır.  

alt

9. TKG programına  Bulgaristan'dan katılan SABİHA MESTAN (soldan 3.)  ve "Konya Bin Nefes Bir Ses Uluslararası Tiyatro Festivalinde" oyun sahneleyen ekip arkadaşları dönüş yolculuğu sırasında 28 Nisan 2017 Cuma günü,  Ankara'da mola vererek, ANITKABİR'i ziyaret ettiler ve ulu önder ATATÜRK'ü selamladılar.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak katılan SABİHA MESTAN, Kırcaali Tiyatro ve Müzik Merkezi Kadriye Latifova Müzikal Tiyatrosu'nun yöneticisi ve Kırcaali Buket Kadın Derneği Başkanı olarak görev yapmaktadır.