alt

TOBB tarafından düzenlenen 9.TKG programına Almanya'dan katılan EFENDİ AYGÜN (sağda) davet edildiği  toplantıda, Almanya'da yaşayan Türklerin, Türkiye'deki  emeklilik ve sosyal güvenlik hakları konusunda katılımcılara  bilgi  verdi.

alt

9. TKG programı katılımcısı EFENDİ AYGÜN Almanya'da yaşayan Türklerin anavatandaki sosyal güvenlik ve emeklilik hakları konusunda verdiği eğitimler kapsamında 21 Mayıs 2017 Pazar günü  Bremerhaven'de düzenlenen toplantıdan sonra  şehri gezme fırsatını değerlendirdi.

9. TKG üyesi EFENDİ AYGÜN'e  Almanya'daki türk toplumunun sosyal güvenlik hakları konusunda yaptığı bilgilendirme çalışmalar nedeniyle  kutluyoruz.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da  düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya  temsilcisi olarak katılan EFENDİ AYGÜN (önde, solda), ithalat, ihracat uluslararası pazarlama konusunda çalışan şirket sahibidir. Ayrıca emeklilik işlemleri, emlak ve finans sektöründe  danışmanlık ve kredilendirme işleri yapmaktadır. TDIHK ve BTEU Üyesidir.