alt

14. TKG üyesi ALİ ÇALUDA (soldan 2.) 13 Mayıs 2017 Pazar günü yapılan 5. Genel Kurul toplantısında Kıbrıs Türk Sanayi Odası Genç Girişimciler Platformu Başkanlığına seçildi. 

alt

17. TKG üyesi  İLKE ÖZERLAT  (solda) 2015-2017  yılları arasında Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı Genç Girişimciler Platformu 2017-2019 dönemi için Başkanlık görevine seçilen 14. TKG üyesi ALİ ÇALUDA'ya (sağda)  görev bayrağını devretti.  

9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK (soldan 2.) Kıbrıs Türk Sanayi Odası Genç Girşimciler Platformu'nun 5. Genel Kurul toplantısında Divan Başkanı görevini üstlendi.  

alt

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve  İstanbul illerinde düzenelenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan ALİ ÇALUDA  (ön sırada, soldan 3.) katkı maddesi kullanmadan ÖZMELİN markalı limonata ve meyve suyu üretimi ve ticareti yapan Çaluda Gıda Sanayinde üst düzey yöneticidir. Genç İşadamları Derneği üyesidir.

alt

KTSO Genç Girişimciler Platformunda 2015-2017  dönemimnde Başkan Yardımcısı olarak  görev yapmış olan 17. TKG üyesi İLKE ÖZERLAT (kürsüde) 13 Mayıs 2017 tarihinde dzüenlenen 5. Genel Kurul toplantısında Genç Girişimciler Platformu'nun  Faaliyet Raporu'nu okudu ve gerçekleştirilen projeler hakkında görsel destekli bir sunum yaptı. 

alt

17. TKG  üyesi İLKE ÖZERLAT'a (solda), 2015-2017 çalışma dönemimde Genç Girişimciler Platformu Başkan Yardımcısı olarak  üstlendiği görevler ve başarılı çalaışmaları nedeniyle teşekkür plaketi sunuldu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan İLKE ÖZERLAT aile şirketi ÖZERLAT Kahve'nin satış pazarlama direktörü olarak olarak görev yapmaktadır.

alt

5. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan ÖZGE ÖZLER'e  de  2010-2013 yılları arasında Kıbrıs Türk Sanayi Odası Genç Profeyoneller Platformu Başkanı olarak gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür plaketi verildi. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 5. TKG programına KKTC'den katılan ÖZGE ÖZLER  halen Coldwell Banker Novest değerlendirme firmasında gayrımenkul uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Dünyanın en iyi pastacılık okulu olarak tanınan Le Cordon Bleu Paris'den  diploma alan 5. TKG üyesi ÖZGE ÖZLER dedesinin başlattığı pastacılık işine katkı yaparak,Cake'n Cake markasını  yaratmıştır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbulillerinde düzenlenen.  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK (sağda), Avrupa Birliği kapsamında özel sektör geliştirme programında izleme ve değerlendirme ile iş geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.  Ayrıca, müzik çalışmalarını profesyonel olarak sürdürmektedir.  Kendi adını taşıyan müzik grubu ile düzenli olarak sahneye çıkmakta, çeşitli festivallere katılmakta  ve etkinlikerde konserler vermektedir.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası  Genç Girişimciler Platformu'nda görev yapan, çalışmalara akktif olarak katılan değerli üyelerimiz 5. TKG programı katılımcısı ÖZGE ÖZLER, 9. TKG üyesi  NİYAL ÖZTÜRK, 14.TKG üyesi ALİ ÇALUDA ve 17. TKG  üyesi İLKE ÖZERLAT arkadaşlarımızı kutluyor, katkıları nedeniyle teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. 

Kıbrıs Türk Sanayi Odası Genç Profesyoneller Platformu'nun faaliyetlerine ait fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Kıbrıs  Gazetesi internet sitesinde yayınlanan genel kurul haberine ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

KTSO Genç Girişimciler Platformu'nun 5. Genel Kurul toplantısına ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.