17. TKG programına Makedonya'dan katılan TANER DEMİRCİ (soldan 2.) arkadaşları ile birlikte 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü İstanbul'da bulunduğu sırada,  Büyükada'yı ziyaret ederek çevreyi gezdi.

17. TKG üyesi TANER DEMİRCİ'nin İstanbul ve Ada ziyaretine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olarak katıla TANER DEMİRCİ  Üsküp'te bulunan T.C. Ticaret Müşavirliğinde onbir yıldır yerel uzman olarak görev yapmaktadır.

17. TKG programına Özbekistan'dan katılan BAHTİYOR KHAİTOV iş görüşmeleri  yapmak ve  bahar tatilini değerlendirmek için  23 Nisan - 2 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul'da bulunduğu sıarada,  Asia Artemis Suite Hotel konakladı.

Arkadaşları ile Esenyurt'taki Gaziler Parkında mangal keyfi yapan 17. TKG üyesi  BAHTİYOR KHAİTOV, Eminönü- Karaköy arasındaki tarihi Galata Köprüsünde  ise, İstanbul'un ünlü balık-ekmek lezzetini tatı.

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'ıdan katılan BAHTİYOR KHAİTOV  başkent Taşkent'te faaliyet gösteren kargo şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır.

17. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ (solda) yeni eşi ve arkadaşları ile birlikte Doğu Karadeniz Bölgesi'ni ziyaret etti.

8-15 Nisan 2017 tarihleri arasında bir hafta süreyle Doğu Karadeniz'i baştan başa gezen 17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ;  Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon (Uzun Göl)  Rize  Çamlı Hemşin, Ayder Yaylası)Amasya, ve Çorumu kapsayan  geziden çok memnun kaldı.

Almanya'nın Hessen eyaletinde bulunan Giessen şehrinde 1,5 yıl önce kurulan Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korusu derneği tarafından düzenlenen Doğu Karadeniz gezisine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

17. TKG heyet başkanı RECEP YILDIZ Almanya'daki fabrikasında  katmadeğeri yüksek sanayi ürünleri üretmektedir. Otomotiv, Savunma & Hava Sanayi,  Medikal Car,  Xtreh ,Medikal Cihazlaz,  MR Cihazı,  Endoskopi, Mikroskopi, Makine Sanayi  Optik ve Feinmechanik, Pffeier Vackum, Mercedes Benz, BMW, Audi parçaları  talaşlı imalat ile üretilmektedir.

17. TKg programına Rodos Adası'nı temsilen katılan MOUSTAFA SIECH (sağdan 4.) 1 Mayıs 2017 Dünya Emekçiler Bayramı'nı  eşi, akrabaları  ve yakın arkadaşları ile birlikte Marmaris'te kahvaltıda kutladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konulan Girişimciler programına Yunanistan'ın Rodos Adası'nı temsilen katılan MOUSTAFA SIECH-MUSTAFA ŞEYHaraç satışı, araç parça satışı, araç kiralama (rent- a-car) araç sigortalama hizmetleri, tamirhane ve çekici hizmetleri konusunda faaliyet gösteren şirket sahibidir. Rodos Müslümanları Kültür ve  Kardeşlik  Derneği kurucusu ve eski başkanıdır. Oniki Ada Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir. Rodos Araç Tamircileri Derneği Başkan Yardımcısıdır.