Özbekistan Başbakan Yardımcısı Azimov’un konuk olduğu, Türkiye-Özbekistan Yuvarlak Masa Toplantısı’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu iki ülke arasındaki ticareti artırabilmek için kararlılık mesajı verdi.

Türkiye-Özbekistan Yuvarlak Masa Toplantısı 2 Mart 2017 Perşembe günü,  Özbekistan Başbakan Yardımcısı Rustam Azimov ve beraberindeki heyetin katılımıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

-Hisarcıklıoğlu, Özbekistan Büyükelçisi Kadirov ile görüştü

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ulfat Kadirov'u 8 Şubat 2017 Çarşamba günü ziyaret ederek TOBB ve Özbekistan arasında işbirliğine yönelik görüş alışverişinde bulundu.​

Toplantıda, Hisarcıklıoğlu her türlü işbirliğine açık olduklarını belirterek, Özbekistan ile önümüzdeki dönemde ilişkilerin daha da gelişmesini arzu ettiklerini belirti.

TOBB web sayfasında yayınlanan  haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

isarcıklıoğlu, Özbekistan Büyükelçisi Kadirov ile görüştü