alt

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Keneşi 5. İş Konseyi toplantısı nedeniyle başkent Astana'da bulunduğu 3 Nisan 2017Pazartesi günü, Kazakistan Başbakanı Bagitcan Sagintayev tarafından kabul edildi.​

Hisarcıklıoğlu, Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası Başkanı Ablay Myrzahmedov’un da katıldığı görüşmede, Türkiye'nin gümrük kapalılarının modernizasyonundaki tecrübesini paylaştı.

 

Toplantıda, Kazakistan hükümeti tarafından başlatılan reform çalışmaları aktarıldı.

 

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

 

alt

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, amaçlarının stratejik düzeyde olan Türk Cumhuriyetleri arasındaki ikili ilişkileri dörtlü ve altılı düzeye çıkartmak olduğunu söyledi.​

Türk Keneşi ve Kazakistan’ın Atameken Girişimciler Birliği tarafından gerçekleştirilen Türk Keneşi İş Konseyi 5. Toplantısı Astana'da yapıldı.

 

Türk Keneşi Genel Sekreteri Ramil Hasanov’un başkanlığında düzenlenen toplantıya TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Azerbaycan İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Mamed Musayev, Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Marat Şarşekeyev ve Kazakistan Girişimciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ablay Mırzahmetov katıldı.

 

Türk Keneşi İş Konseyi 5. Toplantısına ait farklı fotoğraflara ulaşmak için TOBB wevb sayfasına ait bu linki tıklamak yeterli olacaktır.