alt

2. TKG programına Kosova'dan katılan DAVER KAZAZ (sağdan 3.) Prizren Esnaf Derneği Başkanı olarak  6. Geleneksel Esnaf Fuarı açılışının kurdelesini dernek yönetim kurulu üyeleri 9. TKG programı katılımcısı İRFAN FUSHA (soldan 2.) ve 19. TKG yesi FURKAN ERGÜLER (sol başta) ve Kosova Cumhuriyeti Meclis Başkanı KADRİ  VESELİ  (sağdan2.) ile birlikte kesti.

alt

ESNAF Derneği'nin önceki dönem başkanı EDİZ CABRATİ (sol başta) fuar açılışına katılarak, dernek yönetiminde görev alan 9. TKG üyesi İRFAN FUSHA (soldan 3.), 19. TKG üyesi FURKAN ERGÜLER  (soldan 4.) ve  Dernek Başkanı DAVER KAZAZ'a (soldan  6.) destek verdi. 

ESNAF Prizren İşadamları ve Esnafları  Derneği tarafından 22 Nisan 2017 Cumartesi günü açılan 6. Geleneksel  Esnaf Fuarında Dernek üyesi 46 firma stant kurarak, ürünlerini sergiledi.

ESNAF Derneği'nin  23. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında  açılan fuar iki gün süreyle ziyaretçileri ağırladı.

6. Esnaf Fuarı'nın açılış törenine ait farklı fotoğraflara ulaşamak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

Açılış konuşmalarının tamamlanmasının  ardından katılımcı firmaların stantlarını  tek tek ziyaret ederek, bilgialan ve başarılar dileyen Kosova Cumhuriyeti Meclis  Başkanı KADRİ VESELİ'ye  9. TKG üyesi İRFAN FUSHA,  2. TKG programı katılımcsı DAVER KAZAZ ve 19. TKG üyesi FURKAN ERGÜLER eşlik etti. 

alt

2. TKG programı üyesi DAVER KAZAZ (sağda) Kosova Cumhuriyeti Meclis Başkanı KADRİ VESELİ'ye fuar açılışını onurlandırması nedeniyle ESNAF Prizren İşadamları ve Esnafları Derneği yönetimi adına teşekkürlerini sundu.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18 Eylül-1 Ekim  2005 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir ve Kayseri   illerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan DAVER KAZAZ mobilya sektöründe üretici olarak faaliyet göstermektedir. Son yıllarda İsviçre pazarına siparişe dayalı mutfak ve ev mobilyaları  üretimi yapmaktadır. Prizren şehrinde  mobilya üretim tesisi ve satış mağazası bulunmaktadır. ESNAF Prizren İşadamları ve Esnafları Derneği Başkanı olarak görev yapmaktadır. 

Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler  programı katılımcısı İRFAN FUSHA Kosova'nın Türk şehir Prizren'de süt ürünleri ve konserve, turşu, reçel, temzlik malzemleri, şampuna vb. kalemlerin üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca kurmuş olduğu iki farklı alışveriş merkezinde inde çok sayıda Türk ürününü pazarlamaktadır. Planlarını hazırlattığı outletin inşaatınayakında başlamayı planlamaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programına katılan FURKAN ERGÜLER   A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. Ofis mobilyası ve okul mobilyası ticareti yapan şirket sahibidir. 18 Ocak 2017 Çarşamba günü Prizren şehrinde KAISI Food & Drink adlı bir kafe restoran açarak, gıda sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Prizren Esnaf  İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.