alt

16. TKG programına Karadağ'dan katılan MAHMUD MAKİ VUKOVİC  baharın gelişini 18-19 Mart 2017 tarihlerinde  Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da tarihi Başçarşı'da kutladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konulan Girişimciler programı katılımcısı  MAHMUD MAKİ VUKOVİC, zeytin ve mandalina üreticiliği alanında faaliyet gösteren, zeytinyağı üretimi yapan,  turizmle ilgilenen aile şirketinde yöneticidir.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Kosova'dan katılan yapımcı, yönetmen BERKANT CURİ  (sağda) 17 Mayıs 2017  tarihinde İsveç'in Karlskrona şehrinde yaşayan aile üyelerini ve arkadaşlarını ziyaret etti.

İsveç'te bulunduğu sırada çevreyi dolaşan ve başkent Stockholm'u ziyaret eden 16. TKG üyesi  BERKENT CURİ  bu aile ziyaretini her yıl düzenli olarak gerçekleştirmektedir.

TOBB tarafından düzenlenen 16. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan  BERKANT CURİ  Organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır.