alt

13. TKG programına Almanya'dan katılan Dr. OSMAN SİRKECİ (sağda) Malta'da bulunduğu sırada, 16 Nisan 2017 Cuma günü bahar bayramı kutlmalarına katıdı.

13. TKG programına Almanya'dan kataılan OSMAN SİRKECİ konuk öğretim üyesi olarak 1 Nisan 2017 tarihinde Malta Üniversitesi ile Giresun Üniveristesi arasında kurulan  işbirliği kapsamında sokak satıcıları (Mikron Girişimcilik)  konusunda bir projede çalışmaya başladı.   

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ'nin Malta izlenimlerine ait farklı fotoğraflara  arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ, programdan sonra doktora çalışmasını tamamlayınca Türkiye'deki üniversitelerde öğretim elemenı olarak  görev almıştır. Hakkari, Trabzon  ve Giresun'daki üniversitelerde çalışırkan özellikle girişimciik  ve yenilikçilik konularına odaklanmıştır.  

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler progrmına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA   yeni yaşını Malta Adası'nda arkdaşaraı ile birlikte tatil yaparak  kutladı.

Yakın arkdaşları ile birlikte 16-20 Mayıs 2017 tarihleir arasında Malta'yı ziyareteden 13. TKG üyesi KADRİYE ALİMANOVA  Ada'nın doğal güzlelikleirni çok beğendi.

13. TKG üyesi KADRİYE ALİMANOVA'nın Malta Adası tatiline ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın fcebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. TKG programına Bulgaristan'ın başkenti  Sofya'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitİm vermektedir.