alt

16. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MYUMYUN SALİ MYUMYUN  Avrupa Liberal Demokrat Gençler Birliği LYMEC'in 12 Mayıs 2017 Cuma günü  İsveç'in başkenti Stockholm'de başlayan Bahar Kongresine katıldı.

alt

16. TKG üyesi  MYUMYUN SALİ MYUMYUN (solda), AB Genç Liberaller Topluluğu LYMEC'in aktif bir üyesi olarak, çalışmalara etkin olarak katılmakta ve destek vermektedir.

12-14 Mayıs 2017  tarihleri arasında düzenlenen LYMEC Bahar Kongresi hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmakatdır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak  katılan MYUMYUN SALİ MYUMYUN spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

alt

16. TKG programına Karadağ'dan katılan MAHMUD MAKİ VUKOVİC (sağda)  One Life (Indepented marketing Associate)  tarafından İzmir'de düzenlenen tanıtım seminerine katıldı. 

MAHMUD MAKİ VUKOVİC  Oe Life semineri nedeniyle 9-13 Mart 2017  tarihleri arasında  İzmir'de bulunduğu sırada, kenti gezip görme fırsatını da değerlendirdi. 

16. TKG üyesi MAHMUD MAKİ  VUKOVİC'in İzmir izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı  MAHMUD MAKİ VUKOVİC, zeytin ve mandalina üreticiliği alanında faaliyet gösteren, zeytinyağı üretimi yapan,  turizmle ilgilenen aile şirketinde yöneticidir.

alt

One Life, kullanıcılarının profesyonel ve kişisel gelişimlerini büyütebilmeleri adına, onlara sosyal ve bireysel değerler katmayı amaçlayarak çeşitli ürün ve hizmetlere erişim sağlayan bir Network Marketing firmasıdır. 

One Life hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmakiçin bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Oe Life Academy'nin Türkiye şubesinin çalışmalarına bu linkten ulaşılmaktadır.