alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan MARAT SHYRYMBAYEV (önde solda) ve DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (önde sağda)  T.C. Cumhurbaşkanına kaftan takdimi töreninde heyecanlı anlar paylaştı. 

TOBB başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU (solda) ile  Gümrük ve Ticaret Bakanı BÜLENT TÜFENKÇİ (sağda)  Cumhurbaşkanına Kazakistan kaftanı ve kalpağı giydirilmesi törenine eşlik etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) "72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni", Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katımıyla Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.​

19. TKG programına katılan konuk girişimciler 10 Mayıs 2016 Salı günü TOBB binasında düzenlenen "72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni"ne katılarak, TOBB camiasını yakından tanıma fırsatı buldu.

Gümrük ve Ticaeret Bakanlığı web sayfasında yayınlanan fotoğraflıplaket töreni haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan YERBOL JABOLDİNOV (sağ başta), MARAT SHYRYMBAYEV (sol başta), DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (sağdan 2.) ve YELİK SOLTANAYEVA (soldan 2.) TOBB Şeref Belgesi ve  Plaketi Töreni sırasında T.C. Cumhurbaşkanına Kazak kaftanı ve kalpağı sunma  heyecanını paylaştı.

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yitmiiki ülkeden katılan elli girişimci adına  MARAT  SHYRYMBAYEV (sağda)  Kazakistan'dan  gelen konukların ortak hediyesi olarak Cumhurbaşkanına işlemeli özel bir kaftan sundu.

72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Törenine ait farklı fotoğraflara TOBB web sayfasındaki Fotoğraf Galerisi'ne ait  bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 10 Mayıs 2016 Salı günü gerçekleşen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni sırasında T.C. Cumhurbaşkanına Kazakistan kaftanı ve kalpağı takdim etmenin mutluluğunu ve  heyecanını yaşadı.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar Bulgaristan'da gelen DZHANER (CANER) HASANOV MEHMEDOV  tarafından açılan özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir.  19. TKG ailesine çok zengin bir fotoğraf arşivi sunan değerli arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.19. TKG fotoğraf albümlerine bu linkten ulaşılmaktadır.