alt

12. TKG programına KKTC'den katılan HALİDE GÜRÜN (soldan 2. BAE Dubai şehrinde 26 Şubat-2 Mart 2017  tarihleri arasında  düzenlenen GulFood 2017 Gıda  ve Gıda Teknolojileri Fuarı'ndaki stantlarını ziyaret ederek başarı dileyen  KKTC Ekonomi Bakanı SUAT ALTUN'a (sağ başta)  teşekkür etti.

Uluslararası gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan,120 ülkeden  5000 uluslararası firmanın katılımcı olarak temsil edildiği, 20.000’den fazla markalı ürünün sergilendiği Gulfood Dubai Middle East Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, 26 Şubat 2017- 02 Mart 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde yirmiikinci kez  düzenlendi.

Gulfood 2017 hakkında ayrıntılı bilgilere  bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programı üyesi HALİDE GÜRÜN Üniversite eğitimini 2010 yılında İngiltere'de Reading Üniverstesi'nde İşletme ve Yöneticilik bölümünde tamamlamıştır.  Mezun olduktan sonra aile şirketi  Akgöl Sütçülük Gıda ve Paketleme Sanayii Ltd’in yönetiminde görev üstlendi.

alt

12. TKG programı katılımcısı HALİDE GÜRÜN  (altatki fotoğrafta sağda) annesi ve erkek kardeşi HÜSEYİN GÜRÜN  solda) ile  birlikte BAE'nin Dubai kentinde düzenlenen Gulfood Dubai Middle East Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'nda aile şirketi Akgöl Süt Ürünleri firmasının ünlü hellim peynirinin  tanıtımını yaptı.

HALİDE GÜRÜN  Dubai Gıda Fuarına katılmadan önce, aynı tarihlerde  Gazimağusa'da bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi salonlarında düzenlenen 5. Uluslararası Kariyer Fuarında da şirket markasının tanıtımının başarıyla gerçekleşmesi için gerekli teknik ve idari düzenlemeleri tamamlayarak, tanıtım ekibine (üstteki fotoğraf)  destek verdi.