alt

TOBB tarafından düzenlenen 12. TKG programına Almanya'nın başkenti Berlin'den katılan SÜREYYA İNAL (sol başta), "Türk İşletmelerİnin Almanya Ekonomisine Olumlu Katkısı" konulu panelde konuşma yaparak, görüşlerini paylaştı.

10 Nisan 2017 Pazartesi günü Ekonomi Bakanı  Brigitte Zypries'in (soldan 3.)  katılımıyla düzenlenen panelde; Almanya'da yaşayan Türk kökenli girişimcilerin Mühendislik, enerji, üretim, gıda  sektörlerinde ve emlak, danışmanlık, avukat-hukuk danışmanlığı, muhasebeci, doktor vb meslek dallarında   yaklaşık 80.000 iş yeri açarak, beşyüzbin istihdam sağladığı  belirtilerek, Türk göçmenlerin Almanya ekonomisne yaptığı olumlu katlı vurgulandı. 

"Türk Giirşimcilerin Almanya Ekonomine Olumlu Katkısı" paneline ait farklı fotoğraflara ulaşamak için SÜREYYA İNAL'ın facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Panelde konuşma yapan 12. TKG üyesi SÜREYYA İNAL ile yapılan özel söyleşinin video görüntülerine bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'nın başkenti Berlin'den  katılan SÜREYYA İNAL,  mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir.

Almanya’da ticaret kültürü ve iş yapma yöntemleri konusunda Almanya’da yatırım yapan şirketlere danışmanlık hizmeti vermekte olan SÜREYYA İNAL MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.

12. TKG programı katılımcısı SÜREYYA İNAL'ın başarılı meslek yaşamı konusunda TKG web sayfasında yayınlanmakta olan özel habere bu linkten ulaşılmaktadır.