alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV  İstanbul Automechanika Fuarında İran'dan HAMİD SARMADİ'nin stant kurduğu hakkında önceden bilgisi olsaydı, aynı fuar  salonlarında bulundukları sırada, dönem arkadaşının stantını mutlaka  ziyaret ederek görüşmek isterdi.

6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında, toplam 1,217 katılımcının dünyanın dört bir köşesinden gelen 43,874 ziyaretçi ile buluştuğu Automechanika Istanbul rekor sayılarla sonuçlandı. Türk ve Avrupa endüstrilerini bir araya getiren bu fuar, Türkiye için olduğu kadar çevre ülkeler için de önemli bir buluşma platformu haline geldi.

Automechanika Istanbul, Avrupa'nın 1 numaralı OEM ve satış sonrası etkinliğidir. Bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirirken aynı zamanda da KOBİ'lere pazara giriş imkanı sağlamaktadır.

alt

19. TKG programına İran'ın Tebriz şehrinden katılan HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ  İstanbul'da  6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen Automechanika Fuarında stant kurarak, ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Fırsat buldukça furda sergilenen son teknoloji ürünü araçları da yakından inceleyen HAMİD SARMADİ, Kazakistan'dan dönem arkadaşı    DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV'un   da aynı tarihlerde Automechanika Fuarını ziyaret ettiğini sonradan öğrendi.  

TOBB tarafından düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İran'dan katılan HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ metal ve toz metalurjisi sektöründe faaliyet gösteren,  otomobil ve traktör parçaları için bakır tozu, kalay tozu, bronz tozu vb ürünler ev aletleri parçaları, presler ve sinter fırınları gibi metalürji makineleri üreten, inovasyon ve mühendislik alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirkette üretim müdürüdür. Metalurji ve Makine Üreticileri Derneği ve İnovasyon Derneği üyesidir.

TOBB  tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV inşaat sektöründe faaliyet gösteren, proje danışmanlığı hizmeti sağlayan ve inşaat malzemesi ticareti yapan, ayrıca turizm sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Özellikle iş turizmine ağırlık vermektedir. Güney Kazakistan’da gelişmiş olan tarım sanayi sektörüne  yurt dışından teknoloji transferi ve finansal yatırım gelmesi için projeler gerçekleştirmektedir. Ek olarak, Kazakistan’da iş yapmak isteyen yabancı uyruklulara hukuki destek sağlayan firmada yöneticilik yapmaktadır.