alt

19. TKG programına İran'ın Tebriz şehrinden katılan HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ  İstanbul'da  6-9 Nisan 2017tarihleri arasında düzenlenen Automechanika Fuarında stant kurarak, ürünlerinin tanıtımını yaptı. 

Otomotiv endüstrisinin dünya çapında 3. büyük ticaret fuarı olan Automechanika Istanbul, 6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. 

33 ülkeden 1217 katılımcı 13 salonda Parça ve Sistemler, Onarım ve Bakım, Yağ, Akü, Aksesuar, Reifen Jant ve Lastik, El Aletleri, Oto Yıkama ve Truck Competence konularında yeniliklerini sergiledi. bu yıl Almanya, Çek Cumhuriyet, Çin, Hong Kong, İran, İtalya, Fas, Pakistan, İspanya, Tayvan, Fransa ve Güney Kore olmak üzere 12 resmi ülke pavilyonu ile fuarda yer aldı.

alt

 HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ (sol başta) şirket ürünlerinin tanıtımını yaptığı stantı ziyarete den konuklara ayrıntılı bilgi sundu ve yeni bağlantılar kurdu.

Automechanika Istanbul doğru projelerin doğru kişileri bir araya getirdiğini bir kez daha gösterdi. Yalnızca katılımcı açısından değil, aynı zamanda 110'u aşkın ülkeden gelen ziyaretçiler açısından da son yılların en uluslararası etkinliğine imza atıldı. 4 gün boyunca 43.874 kişi fuarı ziyaret etti. Ekonomi Bakanlığı ve Otomotiv İhracatçıları Birliği desteği düzenlenecen uluslararası satın almacı programı kapsamında Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Fas, Filistin, Sırbistan, Tunus ve Yunanistan’dan alıcılar fuarı ziyaret etti. Yurtdışının yanı sıra, Sanayi ve Ticaret Odaları ve Meslek Odaları ile işbirliği sonucunda Türkiye'nin dört bir yanından 100'ün üzerinde Anadolu delegasyonu fuarı ziyaret etti. 

Automechanika Istanbul 2017 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.  

alt

TOBB tarafından düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İran'dan katılan HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ (sağda),  metal ve toz metalurjisi sektöründe faaliyet gösteren,  otomobil ve traktör parçaları için bakır tozu, kalay tozu, bronz tozu vb ürünler ev aletleri parçaları, presler ve sinter fırınları gibi metalürji makineleri üreten, inovasyon ve mühendislik alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirkette üretim müdürüdür. Metalurji ve Makine Üreticileri Derneği ve İnovasyon Derneği üyesidir.

alt

19. TKg programı katılımcısı HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ  fuarda sergilenen son teknoloji ile üretilen otomobilleri yakından inceleme fırastını memenuniyetle değerlendirdi. 

Nisan 2017'de toplam 1,217 katılımcının dünyanın dört bir köşesinden gelen 43,874 ziyaretçi ile buluştuğu Automechanika Istanbul rekor sayılarla sonuçlandı. Türk ve Avrupa endüstrilerini bir araya getiren bu fuar, Türkiye için olduğu kadar çevre ülkeler için de önemli bir buluşma platformu haline geldi.

İnovasyon ve yeni iş bağlantıları ile dolu dolu geçen 4 günden katılımcılar çok memnun kaldı.

Automechanika Istanbul, Avrupa'nın 1 numaralı OEM ve satış sonrası etkinliğidir. Bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirirken aynı zamanda da KOBİ'lere pazara giriş imkanı sağlamaktadır.

Bir sonraki Automechanika Istanbul 5-8 Nisan 2018'de gerçekleşecek.