alt

4. TKG programına Makedonya'dan katılan ESFER ALİJİ (sağda)  Avusturya'nın başkenti Viyana'da Prater Fun Park'da  22 Nisan 2017 Cumartesi günü düzenlenen Viyana Şehir Maratonu 10K Etabında  arkadaşları ile birlkte koştu. 

23 Nisan 2017 Pazar günü düzenlenen 34. Viyana Şehir Maratonu programı kapsamında bir gün önce  atletlerin ve amatör koşucuların katıldığı Viyana 10 K koşusu ünlü Giant Ferris Wheel  (dönme dolap) önünden başlayan  10 km.lik bir etabı kapsamaktadır.

34. Viyana Şehir Maratonu hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.  

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da  düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Makedonya'dan katılan ESFER ALİ,  programdan sonra yahoo mail grubu kurarak, katılımcıların arasında bugüne kadar etkin bir şekilde kullanılmakta olan önemli bir iletişim köprüsü gerçekleştirmiştir.  

Üniversite öğrenimini Ankara'da yapan ESFER ALİ, halen Üsküp'te inşaat sektöründe faaliyet gösteren CEVAHİR HOLDİNG'de yönetici olarak görev yapmaktadır. 

alt

Makedonya'dan 17. TKG üyesi TANER DEMİRCİ (sağdan 2.) 7 Mayıs 2017 Pazar günü başkent Üsküp'de düzenlenen  maratonda arkadaşları ile birlikte 4X1 bayrak yarışında koştu.

Wizz Air Üsküp Maratonu'na katılan 17. TKG üyesi TANER DEMİRCİ  ve 3 arkadaşı  “Run Forrest Run” adınıtaşıyan ekip olarak, 10,5’ar kilometreden olmak üzere 42 kilometrelik bayrak maratonunda koştu.

Yeni Balkan Gazetesinde yayınlanan bayrak koşusuna katılanTürk ekibi haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Wizz Air Üsküp Maratonu  hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olarak katıla TANER DEMİRCİ   Üsküp'te bulunan T.C. Ticaret Müşavirliğinde onbir yıldır  yerel uzman olarak görev yapmaktadır.  

alt

Bosna Hersek'ten 19. TKG üyesi ALMİR  MUAKACA, başkent Saraybosna'da 23 Nisan 2017 Pazar günü düZenlenen Deksalgin Spring Run 5K  koşusunda birinciliği göğüşledi.

19. TKG üyesi ALMİR MUKACA'nın  5 km.lik ilkbahar koşusu izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızn facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

NGO Saraybosna Maratonu kapsamında düzenlenen  5 km.lik  "Nobel Deksalgin Spring Run " adlı ilkbahar koşusu hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenelenen19. TKG  programına Bosna Hersek'ten katılan ALMİR MUKACA gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Organik meyve ve meyve suyu üretimi yapan, evlere doğrudan dağıtım yoluyla organik  ürünler ticareti yapan  şirket sahibidir. Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası ile Organik Gıda Üreticileri  Derneği üyesidir.