alt

1. TKG programına Kosova'dan katılan ADNAN MUHAMETİ (sağda) eşi ile birlikte 15 Nisan 2017 Cumartesi günü Beyazıt Meydanında bulunan İstanbul Üniveristesinin önünde   istanbul ziyaretini belgeledi.

TOBB tarafından Haziran 2005'de Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'nın Prizren şehrinden katılan ADNAN MUHAMETİ araba muayene istasyonu işletmektedir. Ayrıca inşaat ve dekorasyon işleri yapmaktadır. 

alt

4. TKG programınak KKTC'den katılan LEVENT ÖZERDAĞ  (arkada)) iş görüşmeleri nedeniyle İstanbul'da bulunduğu sırada, 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe Trabzonspor maçını izledi.   

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, kendi  sahasında Trabzonspor'u konuk etmişti. Maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC tesmsilcisi olarak kataılan LEVENT ÖZERDAĞ  2015 yılında  Lefkoşa'da Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla kafe açılması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Başarı Öyküsü haberine  ulaşmak için bu linki tıklayınız.

alt

11. TKG programına Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'dan katılan  ALİSA BUROVA İstanbul'da   22 Nisan 2017 Cumartesi günü  katıldığı bir düğün davetinde arkadaşları ile birlkte neşeli anlar paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe  Konuşan Girişimciler programına Rusya Federasyonu temsilcisi olarak katılan ALİSA BUROVA  yarı zamanlı olarak  Türkiye'de İstanbul ve Antalya'da yaşamakta, organizasyon ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

alt

13. TKG programına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA  bahar tatilinden yararlanarak  20-21 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşen İstanbul ziyareti sırasında, dostları ile birllkte Küçükköy bölgesinde  bulunan  Viaport Venezia AVM'de alışveriş yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. TKG programına Bulgaristan'ın başkenti  Sofya'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitİm vermektedir.

alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan HASAN  HÜSEYİN IŞKIRIK bahar tatilini değerlendirmek üere geldiği İstanbul'da 6 Nisan 2017 Perşembe günü Üsküdar bölgesini gezerek, baharın müjedecis olan çiçekleri fotoğrafladı.

14. TKG programı kataılımcısı HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK'ın İstanbul ziyaretine ait farklı fotoğraflarına  ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Stutgart şehrinden katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapan şirket sahibidir.  Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir. 

alt

16. TKG programına Almanya'dan katılan  GÜLTEKİN DEMİR  bahar tatilini değerlendirmek üzere  10-20 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye ziyaretinin başlangıcında eski dostları ile Üsküdar'da, İstanbul Boğaziçi Köprüsü  manzarasına sahip Villa  Bosphorus'da akşam yemeğinde buluşarak hasret giderdi.

TOBB tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan  GÜLTEKİN DEMİR Sigorta Acenteliği, yatırım fonları ve tüketici kredisi, emlak kredisi vb konularda finansman ve yatırım danışmanlığı yapan bir firma sahibidir. Almanya Mannheim’de bulunan Rhein Neckar Türk İşverenler Derneği (TİD) eski Başkanıdır. Alman Türk Enstitüsü (DTI) ve Baktat Eğitim Köprüsü Derneği üyesidir.

alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MUSTAFA AHMEDOV (solda) 29 Nisan 2017  Cumartesi günü İstanbul'u eşi ile  birlikte tarihi Galata Kulesi'nin balkonundan selamladı.

MUSTAFA AHMEDOV ve eşi hızlandırılmış bir İstanbul gezii programı yaparak, aile ziyareti yanısıra, Boğaziçi, Eyüp, Piyer Loti gibi şehrin tarihi ve turistik  bölgelerini ziyaret etti. 

18. TKG üyesi MUSTAFA AHMEDOV'un istanbul ziyaretine ait farklı fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul  illerinde düzenlenen 18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MUSTAFA AHMEDOV Türkiye'den Bulgaristan ve Romanya’ya makine ithalatı yapan şirket sahibidir. Deliorman Kuzeydoğu Bulgaristan İşadamları Derneği Başkanıdır.

alt

19. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞENER SABRİ dostları ile 6 Nisan 2017 Perşembe günü  istanbul Boğazı kıyısındaki ünlü Sur Balık lokantsında buluştu.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.

alt

19. TKG programına Bulgaristan'dan katılan AYAN SAKALLA (solda) iş bağlantıları için İstanbul'da bulunduğu sıırda 19 Mayıs 2017 Cuma günü eski arkadaşı ile yemekte buluştuı

TOBB tarafından düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan AYAN BASRİ SAKALLA tekstil sektöründe toptan ve perakende ticaret yapan şirkette yönetici olarak çalışmaktadır. Deliorman Girişimciler Derneği üyesidir.