alt

Bulgaristan'dan 16. TKG üyesi  TENZİLE OSMAN Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kayaköy'de bulunan antik kral mezarlarını ziyaret ederek,  baharı selamladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak katılan TENZİLE OSMAN mobilya, ev tekstili, yaylı yatak ve sünger yatak imalatı ve ticareti yapan şirket sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Burgas Ticaret Odası üyesidir.

alt

16. TKG programına Karadağ'dan katılan MAHMUD MAKİ VUKOVİC  seminer nedeniyle 9-13 Mart 2017  tarihleri arasında  İzmir'de bulunduğu sırada, kenti gezip görme fırsatını değerlendirdi. 

16. TKG üyesi MAHMUD MAKİ  VUKOVİC'in İzmir izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı  MAHMUD MAKİ VUKOVİC, zeytin ve mandalina üreticiliği alanında faaliyet gösteren, zeytinyağı üretimi yapan,  turizmle ilgilenen aile şirketinde yöneticidir.

alt

Almanya'dan 16. TKG üyesi GÜLTEKİN DEMİR (sağda)  kızı ile birlikte 15 Nisan 2017 Cumartesi günü Ordu'nun Perşembe ilçesinde sahilde günbatımını izedi. 

16. TKG programına Almanya'dan katılan  GÜLTEKİN DEMİR  bahar tatilini değerlendirmek üzere  10-20 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul'u ve Ordu'yu  ziyaret etti. 

TOBB tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan  GÜLTEKİN DEMİR Sigorta Acenteliği, yatırım fonları ve tüketici kredisi, emlak kredisi vb konularda finansman ve yatırım danışmanlığı yapan bir firma sahibidir. Almanya Mannheim’de bulunan Rhein Neckar Türk İşverenler Derneği (TİD) eski Başkanıdır. Alman Türk Enstitüsü (DTI) ve Baktat Eğitim Köprüsü Derneği üyesidir.