18. TKG programına Kazakistan'dan katılan FAZYLBEK MUSTANOV (solda),   başkent Astana'da 3 Nisan 2017 Pazartesi günü  düzenlenen Türk Keneşi İş Konseyi 5. toplantısı sırasında TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'na  (sağda) Türkçe Konuşan Girimciler Programına vermiş olduğu özel destek nedeniyle teşekkür etti.

Türk Keneşi ve Kazakistan’ın Atameken Girişimciler Birliği tarafından gerçekleştirilen Türk Keneşi İş Konseyi 5. Toplantısı  başkent Astana'da yapıldı.

Türk Keneşi Genel Sekreteri Ramil Hasanov’un başkanlığında düzenlenen toplantıya TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Azerbaycan İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Mamed Musayev, Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Marat Şarşekeyev ve Kazakistan Girişimciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ablay Mırzahmetov katıldı.

TOBB web sayfasında yayınlanan Türk Keneşi İş Konseyi toplantısı haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara,  Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kazakistan'dan katılan FAZYLBEK  MUSTANOV,  madencilik alanında faaliyet gösteren ve altın madeni işleten şirketin üst düzey yöneticisidir.

18. TKG  üyesi  FAZYLBEK  MUSTANOV, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans yapmıştır.