alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Arnavutluk'tan katılan ASTRİT KURTİ (solda) Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 29-31 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen 23. UITT Uluslararası Turizm Fuarına katılarak ülke ve şirket tanıtımı yaptı. 

UİTT 2017  Kiev Turizm Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

9. TKG üyesi ASTRİT KURTİ'nin 23. UITT Kiev Turizm Fuarı izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Arnavutluk'tan  katılan ASTRİT KURTİ, turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren "İnTour" şirketinin sahibidir. Ticaret Odası Üyesidir.

alt

9. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ATRİT KURTİ  (sağ başta) 14-16 Mart 2017 tarihlerinde Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'da düzenlenen MITT 2017 Turizm Fuarında stant kurarak,  tanıtım yaptı. 

Arnavutluk Ulusal Turizm Ajansı MITT 2017Turizm Fuarına özel bir ekiple katılarak, sunum yaptı ve Arnavutluk'un turizm poatnsiyeli hakkında ayrıntılı bilgi sundu.

Arnavutluk Turizm sektörü temsilcilerinin Moskova izleni,mlerine ait farkılı fotoğraflara  ulaşma kiçin ASTRİT KURTİ'nin facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

Bu sene 24. kez kapılarını açan ve Rusya'nın turizm piyasasına yön veren en önemli fuarı olan MITT 2017 Turizm Fuarına 187 ülke ve bölgeden 23.047 profesyonel ziyaretçi  katılarak, 1972 farklı turizm şirketinin 7 salon ve kırkbinmetrekarelik alanda sergiledikleri ürün ve hizmetleri inceledi.

24. MITT Turizm Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Turizimde Bu Sabah adlı internet gazetesinde yayınlanan fuar haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Yaşanan uçak krizi sonrasındaki yaptırımlarla Rusya pazarında büyük bir kayıp yaşayan Türk turizmciler de uzun bir aranın ardından Moskova’da gerçekleştirilen MITT Moskova Turizm Fuarı’nda 1.254 metrekarelik ortak stand kurarak, tanıtım ve iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

MITT 2017 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için  bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

Arnavutluk'tan 9. TKG üyesi ASTRİT KURTİ (solda)  8-12 Mart 2017 tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleşen ITB  Berlin Tuzim Fuarı'na katılarak, Arnavutluk'un tanıtımını yaptı.

Dünyadaki turizm ve seyahat  ticaretinin kalbi ITB Berlin 2017,  8-12 Mart 2017 tarihleri arasında  Messe  Berlin Fuar Merkezinde düzenlenmiştir.

ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarı sektör temsilcilerinin çok önemsedikleri yılın  en büyük ticari buluşmasıdır. 

ITB Berlin 2017 kapsamında; 5 kıtadan, 187 ülkeden, 1000 üst düzey alıcı, 26 bin profesyonel ziyaretçi, 60 bin özel ziyaretçi, 120 bin ticari ziyaretçi 160 bin m2 lik alanda buluşarak, 7 milyar EURO ciro tutarında işIem yaptı.  

Fuar kapsamında dünyanın ömde gelen turizm şirketleri Macera Turizmi, İş Turizmi, e-Turizm, Kültür Turizmi, Eğitim ve İstihdam Turizmi, Seyahat Teknolojisi, Gençlik Seyahat & Ekonomik Konaklama  başıklarında ziyaretçilere seçenekler sundular.

ITB Berlin 2017 Fuarı hakkınde ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

9.TKG üyesi ASTRİT KURTİ Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 23-26 Şubat 2017 tarihleri arasında 38. kez düzenlenen ITTFA Uluslararası Belgrad Turizm Fuarında tanıtım yaptı.

Sırbistan'ın ve Güneydoğu Avrupa Bölgesinin en önemli turizm etkinliği olan ITTFA Fuarına bu yıl ellibeş ülkeden üçyüzkırk firma katıldı. Yetmişbin ziyaretçinin katıldığı fuar hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

ITTFA Belgrad  Turizm Fuarında Alanya'nın da tanıtımı yapıldı. Bu konudaki habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.  

alt

9. TKG programı katılımcısı ASTRİT KURTİ (sağda) 18-22 Ocak 2017 tarihleri arasında İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen  FITUR Tuzim Fuarında Arnavutluk'un turizm  potansiyelini tanıttı. 

FITUR 2017 Fuarına  165 ülkeden katılan 9,893  turizm şirketinin sergilediği hizmet ve ürünleri  135,858 profesyonel ziyaretçinin yanısıra 107,213 kişi ziyaret ederek, bilgi aldı.

FITUR  2017 Uluslararası Turizm  Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşamak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.