alt

Bulgaristan'dan 18. TKG Üyesi  EDİS EMRE  İtalya'nın Milano kentinde 21-23 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenen  SIMAC TANNING TECH Fuarında ayakkabı üretiminde kullanılan makinelerdeki son teknolojik gelişmelr hakkında bilgi aldı. 

Aralaraında Türkiye'nin de bulunduğu 17 ülkeden 150 yabancı ayakakabı ve deri işleme  makineleri  üreticisinin katıldığı Simac Tanning Tech (Uluslararası Ayakakabı ve Deri Makineleri Fuarı)   geleceğin teknolojilerinin sergilendiği ve  sektör temsilcilerinin en yeni bilgilere ulaşatığı  verimli bir platform sunmaktadır. 

Simac Tanninh Tech hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

Bulgaristan'dan 18. TKG üyesi EDİS EMRE  İtalya'nın Riva del Garda şehrinde  14-17 Ocak 2017 tarihlerinde bu yıl 87. kez düzenlenenExpo Riva Schuh'a (Uluslararası Ayakakabı Fuarı) katılarak, yeni modelleri inceledi ve üretici firmalarla  yararlı bağlantılar kurdu. 

1974 yılından  buyana yılda iki kez  profesyonel alıcılar için düzenlenen Expo Riva Schuh hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Expo Riva Schuh Fuarı videosunu izlemek için 18. TKG üyesi EDİS EMRE'nin facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Bulgaristan'dan katıla  EDİS EMRE  ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.

EDİS EMRE ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Kuzeydoğu Bulgaristan Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Balkanlar Komitesi  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.