alt

2. TKG programına Romanya'dan katılan  MELEK AMET (soldan 3.) Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu Başkanı olarak  "8 Mart  Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nedeniyle Köstence'de kutlama etkinliği düzenledi.   

2. TKG üyesi MELEK AMET başkanlığındaki Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlama programına ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

2. TKG üyesi MELEK AMET (sağdan 5.) ve 9. TKG üyesi DURİE ACCOIUM (soldan 4.) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlama etkinliklerinin başarılı olması için birlikte görev üstelndiler.

Köstence yerel basınında yayınlanan 8 Mart kutlaması haberine  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve Nevşehir'de düzenlenen 2. TKG programına katılan MELEK AMET porselen, temizlik malzemesi, plastik ürünler, hediyelik eşya ve zücaciye ticareti yapan şirket sahibidir. Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'dan katılan  DURIE ACCOIUM  Romanya’da  şirket kuran Türkiyeli firmalara muhasebe ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Romanya Demokrat Türk Birliği üyesidir. 

alt

5. TKG programına Romanya'dan katılan NURTEN MAHMUDİ (soldan 2.) Romanya Demokrat Türk Birliği  Tulçe Şubesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlama etkinliklerine katılarak, destek verdi. 

Tulce Romany'nın Dobruca Bölgesinde Osmanlı ardılı Türklerin yaşadığı bir şehirdir. 

5. TKG üyesi NURTEN MAHMUDİ aile şirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır. Ayrıca gönüllü olarak, Türk çocuklarına ve gençlerine  Türkçe dersi vermekte, Türk kültürünü korumak ve güçlendirmek içingerçekleştirilen  kültürel ve soyal faaliyetlere destek olmakta, folklor gruplarını çalıştırmaktadır. 

Romanya Demokrat Türk  Birliği Tulçe Şubesi tarafından düzenlenen  8 Mart etkinliklerine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

15. TKG programına Romanya'dan katılan NARGİS SEPTAR (soldan 2.) Köstence şehrinde Restaurant Del Mar da düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar Günü kutlmalarına katılarak, arkadaşları ile neşeli bir gün paylaştı. 

Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamalarına ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşamak mümkündür. 

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'dan katılan  NARGİS SEPTAR toptan ve perakende olarak kadın hazır giyim ticareti yapan şirket sahibidir. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat  Birliği üyesidir.