alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ELVİRA BOROMBAEVA (sağdan 2.) Almanya'da Hamburg yakınlarındaki tarihi Celle kentinde bulunan DMAN (Alman Yönetim Akademisi) tarafından düzenlenen eğitim programına giderken, 13 Mart 2017 Pazartesi günü grup arkadaşları ile birlikte aktarma yaptıkları İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar yolcu salonunda Hamburg uçağını bekledi.

alt

19. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ  (soldan 2.) 14-18 Mart 2017  tarihleri arasında Şanghay'da düzenlenen Ev Tekstili Fuarı ziyareti için Çin'e gitmek  üzere  13 Mart 2017 Pazartesi günü, Haskovo'dan ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren arkadaşları ile birlikte karayolu ile geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar yolcu salonunda uzun uçuş öncesi mola verdi. 

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyeleri  Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ  Asya'ya gitmek için  hazırlık yaparken,   Kırgızistan'dan  E LVİRA BOROMVAEVA  ise Batı yönüne Avrupa'ya gitmek üzere 13 Mart 2017 Pazartesi günü İstanbul Atatürk Havalimanında Dış Hatlar yolcu salonunda mola verdiler, ancak birbirlerini göremeden yollarına devam ettiler.   

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokumaları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan ELVİRA BOROMBAEVA enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. NABA (Ulusal İş Dernekleri Birliği ve Küçük HES Birliği Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Yatırım Kurulu ve Yolsuzluk Forumu üyesidir. Ayrıca Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Kadın Komisyonu Başkanıdır.