alt

Özbekistan'dan 9. TKG üyesi JURAT DJAMOLOVICH  SALAHITDINOV  (önde, soldan 2.)  5 Mart 2017 tarihinde Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'da Telekomünikasyon ve GSM Teknolojileri konusunda düzenlenen eğitim programına katıldı. 

alt

9. TKG üyesi JURAT  DJAMOLOVICH  SALAHITDINOV (sol başta)  telekominiksyon teknolojileri eğitim programına katılan arkadaşları ile birlkte akşamları  yürüyerek Moskova'yı dolaştı ve şehrin gelişen yeni merkezlerini ziyaret etti. 

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı JURAT SALAHITDINOV'un Moskova izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar  ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan JURAT  DJAMOLOVICH  SALAHITDINOV  telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren “OOO Unitel Beeline TM” şirketinde inşaat-emlak bölümü yöneticisi olarak görev yapmaktadır.