alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ELVİRA BOROMBAEVA (sağdan 4.) Almanya'da Hamburg yakınlarındaki tarihi Celle kentinde bulunan DMAN (Alman Yönetim Akademisi) tarafından 13 Mart -7 Nisan  2017 tarihleri arasında Kırgızistanlı katılımcılar  için özel olarak düzenlenen eğitim programına katıldı.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan ELVİRA BOROMBAEVA (sağdan 2.) enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. NABA (Ulusal İş Dernekleri Birliği ve Küçük HES Birliği Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Yatırım Kurulu ve Yolsuzluk Forumu üyesidir. Ayrıca Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Kadın Komisyonu Başkanıdır.

alt

Eğitm programına katılan Kırgız konuklar için programının ilk günü rehber eşliğinde tarihi Celle şehri turu düzenlendi.

19. TKG üyesi ELVİRA BOROMBAEVA  (önde, soldan 3.) ve programa katılan arkadaşları boş zamanalarında çevreyi gezdiler ve Hamburg ve Bremen şehirlerini de ziyaret ettiler. 

19. TKG programı katılımcısı ELVİRA BOROMBAEVA'nın Almanya ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümündür. 

alt

ELVİRA BOROMBAEVA Almanya'a bulunduğu sırada, 17 Mart 2017 Cuma günü Husum kentinde düzenlenen Power to Change   Yeni ve Yenilenebiir lenebilir Enerji Fuarı ziyareti sırasında Çevre Bakanlı ile tanıştı.

Yeni enerji kaynakları ve eneri telnolojleirnin tanıtıldığı fuar ziyartetine ilişkin farklı fotoğrafara bu linkten ulaşılmaktadır.