alt

19. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞENER SABRİ (sağdan 3.) T.C. Filibe Başkonsolosu  HÜSEYİN ERGANİ 'nin (soldan 3.) 14 Şubat 2017 Salı günü gerçekleşen ziyaretinden çok memnun oldu ve görevine yeni başlayan Başkonsolosa başarılar diledi.  

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı ŞENER SABRİ (sağda) T.C. Filibe Başkonsolosu HÜSEYİN ERGANİ tarafından verilen hatıra armağanına çok teşekkür etti.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ  ve arkadaşları  T.C. Fiibe Başkonsolosu ile yaptıkları görüşmede Bulgarsitan Türklerinin fuurmuhakkıdna bilgi sunarak, acil ilgilenilmesi i gereken konuları  aktardılar.  

30 Ocak 2017 tarihinde  görevine başlayan T.C. Filibe Başkonsolosu HÜSEYİN ERGANİ'nin Arda-Tuna internet sitesinde yayınlanan  mesajına bu linkten ulaşılmaktadır.