alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE  (sol başta) görevine yeni başlayan  T.C. Filibe Başkonsolosu  HÜSEYİN ERGANİ'yi  (sağdan 2.) ziyaret ederek, başarılar diledi.

Dünya Türk İş Konseyi Balkanlar Bölge Komitesi Başkan Yardımcısı ve 18. TKG programı katılımcısı EDİS EMRE,  Bulgaristan Türk İşadamları Derneği BULTİŞAD Başkanı  FİKRET İNCE  (soldan2.)  ve DEİK Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı OSMAN AK (sağ başta)  ziyaret sırasında görevine yeni başlayana Başkonsolosa Türk şirketlerinin Bulgaristan'daki yatırımlarının genel durumu hakkında bilgi sundular ve önerilerini paylaştılar.  

alt

18. TKG üyesi EDİS EMRE  (soldan 4.)  BULTİŞAD (Bulgar Türk İşadamları Derneği)  tarafından  8 Şubat 2017 Çarşamba akşamı  başkentte düzenlenen ve T.C. Sofya Büyükelçisi SÜLEYMAN GÖKÇE'nin de katıldığı  toplantıya katılarak,destek verdi.  

Sofya Ticaret Başmüşaviri Emrah Sazak, DEİK Türk Bulgar İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Osman Ak, BULTİŞAD Başkanı Fikret İnce ve dernek üyelerinin  bulunduğu akşamda Bulgaristan'daki mevcut imkan ve fırsatlar değerlendirilerek önemli fikir alışverişlerinde bulunuldu.

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da dzüenlenen 18. Türkçe Konuşan Girimşiler Programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE  ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.

EDİS EMRE  ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Kuzeydoğu Bulgaristan Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Balkanlar Komitesi  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.