alt

10. TKG programına Makedonya'dan katılan İDRİS DERVİŞ (solda)  8-12 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen UNİCERA Fuarı  ziyaretini tamamladıktan sonra dönüş yolculuğu sırasında 12 Mart 2017 Pazar günü Tekirdağ ili yakınlarındaki  Demirciköy mevkiinde bulunan Babacan Et Lokantası - İrfan'ın Yeri'ni mola  mekanı olarak seçti. 

 İDRİS DERVİŞ,  Yeşilköy'de bulunan İstanbul Fuar Merkezi salonlarında 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nı ziyaret ederek yararlı görüşmeler yaptı ve yeni  bağlantılar kurdu.

10. TKG üyesi İDRİS DERVİŞ  iş görüşmesi nedeniyle 4-5 Mart 2017  tarihlerinde İstanbul'da bulunduğu sırada Haliç kıyısıdna bulunan Mövenpick İstanbul Golden Horn Otel'de konaklamıştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya'dan katılan İDRİS DERVİŞ inşaat malzemeleri ve banyo ürünleri toptan satışı yapan şirket sahibidir.  Makedonya Türk İşadamları Birliği - MATİB ve Makedonya Türkiye Ticaret Odası- MATTO üyesidir. 

alt

10. TKG programına Kosova'dan katılan ENİS CABRATİ (sağdan 2.) Automechanika 2017 Fuarı nedeniyle İstanbul'da  bulunduğu sırada, Bursa Uludağ Ünivesitesinde öğrenim gördüğü yıllarda tanıştığı arkadaşları ile Geppetto'da buluşarak, hasret giderdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Beypzarı  ve İstanbul'da düzenlenen 10.Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan ENİS CABRATİ,  Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

10. TKG programına Afganistan'dan katılan JAMSHİD SAEEDİ  üniveriste öğrenimine Antalya'da devam eden kardeşi nedeniyle sık sık ziyaret ettiği Akdeniz Üniversitesi kampüsünü 7 Mart 2017  Salı günü  bisikletle dolaştı.

10. TKg üyesi JAMSHİD SAEEDİ'nin Antalya'daki bisiklet turuna ilişkin  farklı fotoğraflarına ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait olan bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan JAMSHİD SAEEDİ nşaat yapımı, strafor üretimi, alüminyum ve pvc pencere-kapı üretimi konularında  faaliyet gösteren şirket sahibidir. 

alt

10. TKG programına Irak'ın musul kentinden katılan MUHANNAD JALAL ISMAEL- (ORHAN İSMAİL MARANGOZ)  (sağda) Şubat ayının son haftasında İstanbul'u ziyeret ederek aile üyeleri ve  dostları ile görüştü. 

İstanbul'da bulunduğu sırada piyasa araştırması yapan 10. TKG üyesi  MUHANNAD JALAL ISMAEL yeni bağlantılar kurdu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Irak'tan katılan MUHANNAD JALAL ISMAEL- (ORHAN İSMAİL MARANGOZ)  yük taşımacılığı, inşaat ve mobilya sektörüne  faaliyet gösteren şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

10. TKG  üyesi SALİH KARATEPE  Almanya'dan 2017 Mart ayının ilk haftasında  İzmir'e giderek arkadaşları ile buluşarak uzun kış mevsiminin  yoğunluğunu ve  yorgunluğunu Urla sahilinde dinlenerek,  kısa sürede unuttu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan SALİH KARATEPE  Almanya'daki işlerinin yanısıra  Türkiye'de kurduğu şirketin teknik kadrosu ile Türkiye, Kafkaslar ve Ortadoğu'daki  büyük fabrikalara makine  ve ekipman kurulum ve bakımı konularında  teknik destek hizmetleri vermektedir.