alt

16. TKG programına Kırgızistan'dan katılan MİRBEK OKENOV (kürsüde ) Egemendik Türkiye Mezunları Derneği ve USAID işbirliğinde  başkent Bişkek'te düzenlenen  Kırgızistan Turizmi yuvarlak masa toplantısında sunuculuk görevini üstlendi.  

21 Şubat 2017 Salı günü Golden Tulip Bishkek Otel'de  düznelenen çalıştaya T.C. Bişkek Büyükelçisi METİN KILIÇ  ve Türkiye'de turzim şirketleri temsilcileri ve tur operatörleri katıldı.

USAİD ve Egemendik Türkiye Mezunları Derneği tarafından birlikte geliştirilen Kırgızistan'ın  turizm potansiyelinin geliştirilmesi ve Türkiye pazarına tanıtılması projesi kapsamında  16. TKG programı katılımcısı  MİRBEK OKENOV  ile 19. TKG üyesi ULUKMAN BAPAEV  gerekli hazırlıkları yaparak,  1-5 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul'da "Kırgızistan Kültür Tanıtım Günleri" düzenleyerek, üç ayrı etkinlikte Kırgız kültürünü tanıtmıştı. 

TKG web sayfasında yayınlana Kırgızistan Tanıtım Günleri haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programına katılan ULUKMAN BAPAEV Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'de yaşamaktadır.  İstanbul'da bulunan Boğziçi Üniversitesi Turizm bölümü mezunudur. Turizm alanında faaliyet gösteren şirket ortağı ve üst düzey yöneticisidir.  Egemendik Türkiye Mezunları Derneği üyesidir. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan MİRBEK OKENOV,Türkiye Mezunları Egemendik Derneği Genel Koordinatörü olarak görev yapmaktadır.  Ankara'da bulunan  Ortadoğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Fakültesinden mezundur.

TKG üyesi değerli arkadaşlarımıza ülkelerinin turizm potansiyelini geliştirmek için yaptıkları çalışmalarda  başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

alt

T.C. Bişkek Büyükelçisi METİN KILIÇ,  Egemendik Türkiye Mezunlaraı Derneği tarafından yürütülen çalışmaları yakından izlemekte ve destek vermektedir. 

USAID BGI Project Kırgız Ofisi tarafından yayınlanan  turizm çalıştayının farklı fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Egemendik Derneği'nin facebook sayfasında yayınlanan yuvalak masa toplantısnın fotoğraflarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.