alt

11. TKG programına Afganistan'dan katılan  Dr. AHMAD ARSALAN KARİMİ  (soldan 2.) 5 Mart 2017 Pazar günü Afganistan Ticaret Odası yöneticisi ATİQULLAH NUSRET ve arkadaşları ile İstanbul'un  Karadeniz kıyısında bulunan ve deniz feneri ile ünlü ilçesi Şile'yi  ziyaret ederek, baharın başlangıcına tanıklık etti. 

Şile gezisine ait farklı fotoğraflara Dr. AHMAD ARSALAN KARİMİ'nin facebook sayfasına ait bu linkten erişilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katıldıktan sonra İstanbul'da şirket kuran ve yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşayan  Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI, Türkiye'den Afganistan'a ilaç, medikal ürünler ve gıda ithalatı yapmaktadır.

alt

Bulgaristan'dan 11. TKG programı üyesi DENİZ SAİDOV  güzel havaları değerlendirerek, İstanbul'un Anadolu yakasında Aıbadem semtinde bulunan lüks segmenti ile tanınan  Akasya AVM'de  kızı ile renkli ve neşeli anlar paylaştı.  

11. TKG üyesi DENİZ SAİDOV, yoğun iş programından fırat buldukça,  haftasonu tatilinden yararlaranarak  eşi ve kızı ile birikte  İstanbul'un farklı alışveriş merkezlerini, çocuk oyun alanlarını ziyaret etmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan DENİZ SAİDOV   halen İstanbul'da Kanyon Ofis Kule'de faaiyet gösteren hukuk şirketinde   Türkiye, Balkanlar, Orta Avrupa'da yatırım ortamı, şirkeler arası  ortaklıklar vb konularda  danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.  

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA  annesi ve yakınları ile birlikte gerçekleştirdiği İstanbul ziyareti sırasında, 9 Nisan 2017 Pazar günü, Nişantaşı semtinde bulunan The St. Regis Istanbul  terasında Dolmabahçe Sarayı ve Boğaz mazanzarası eşliğinde güzel anlar paylaştı.

11. TKG üyesi AKAN OZA'nın istabul izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan  AKAN OZA, aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.