alt

9. TKG programına Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ASTRiT KURTİ  (solda) ITB Berlin Fuarına katılmak üzere karayolu ile Almanya'ya giderken 2 Mart 2017 Perşembe günü Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de mola vererek, Arnavutluk Büyükelçisi  ARIAN SPASSE'yi (ortada) ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi sundu. 

TOBB tarafından  düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Arnavutluk'tan  katılan ASTRİT KURTİ, turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren "İnTour" şirketinin sahibidir. Ticaret Odası Üyesidir.

alt

 Türkmenistan'dan 9 TKG programı  katılımcısı DOVRAN BAYLİYEV (ortada)  Moldova'nın Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti  başkenti Komrat'da nde inşaatını  üstlenmiş olduğu Kreş ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin son işlemlerini kontrol ettikten sonra arkadaşları ile birlikte Ukrayna'da kısa bir kayak tatili yaptı. 

6 Mart 2017 Pazartesi günü İstanbul'dan Moldova'nınbaşkenti Kişinev'e uçan DOVRAN BAYLİYEV,  kış mevsiminin son karındna yararlanmak amacıyla arkadaşlaraı ile bilrikte 7 Mart Salı günü karayolu ile Ukrayna'nın kayak bölgesine  hareket

9. TKG üyesi DOVRAN BAYLİYEV'in Ukrayna kayak tatiline ait farklı fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Türkmenistan'dan katılan DOVRAN BAYLIYEV, ithalat ve bina inşaatı, altyapı,  mermer, granit ve alüminyum kaplama işleri yapan firma sahibidir.

DOVRAN BAYLİYEV tarfından  Gagavuzya'da inşa edilen kreş projesi haberi TKG web sayfasımızda yayınlanmıştı.  Haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olcaktır. 

alt

6. TKG programına Tacikistan'dan katılan SOBİR GAFUROV  Almanya ziyareti sırasında  16 Şubat 2017 Perşembe günü  Sttugrat'ta bulunan Mercedes-Benz Müzesini de gezdi.

12 Şubat  2017  Pazar günü Müskova üzerinden Almanya'nın Stuttgart şehrine giden SOBİR GAFUROV iş görüşmelerini  tamamladıktan sonra, trenle Düsseldorf  kentine geçti ve 20  Şubat 2017 Pazartesi günü Düsseldorf'tan İstanbul'a döndü.

İstanbul'da birkaç gün Gönen Otel'de konaklayan ve iş görüşmelerine devame den SOBİR GAFUROV başkent Duşanbe'ye doğru yola devam etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. TKG programına  Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'den katılan  SOBİR GAFUROV  Elit Çikolata markasının genel bayiliğini yapmaktadır. Ayrıca Duşanbe'de iki adet  kafe işletmektedir.