alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA  ITB Berlin 2017  Fuar ınedeniyle Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunduğu sırada II. Dünya Savaşından sonra bölünmüş Berlin'de Doğu-Batı geçiş noktasında kurulan ünlü Checkpoint Charlie Müzesi'ni de ziyaret etti. 

Dünyadaki turizm ve seyahat  ticaretinin kalbi ITB Berlin 2017,  8-12 Mart 2017 tarihleri arasında  Messe  Berlin Fuar Merkezinde düzenlenmişti.

11. TKG üyesi AKAN OZA'nın  ITB Berlin 2017 Fuarına katılarak marka tanıtımı yapması TKG web sayfasında haber olarak yayınlanmaktadır.  Söz konusu habere ulaşamak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan  AKAN OZA, aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. 

AKAN OZA'nın Berlin izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

12. TKG programına Almanya'dan katılan MUHAMMED ERTURAN (sağdan 3.)  Haber Post Gazetesi tarafından Almanya'da gıda sektöründe faaliyette bulunan Türk şirketlerinin karşılaştığpı sorunlar konusunda   8 Mart 2017 tarihinde Stuttgart'da düzenlenen  çalışma yemeğine katıldı.

T.C. Stuttgart  Başkonsolosu AHMET AKINTI, Ticaret Ateşesi  M. ALİ  ÇOLAKOĞLU  ve  Almanya'da faaiyet gösteren büyük gıda şirketlerininin üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldığı çalışma yemeğine ATGIAD, MÜSIAD, DESBIR, TDIHK Bölge Başkanları ve perakende sektöründe faaliyet gösteren Türk girişimcilerden yaklaşık kırk esnaf kaılmıştır.

Almanya'da gıda sektöründe faaliyet gösteren Türk şirketlerinin sorunlarının ele alındığı çalışma yemeğine ait farklı fotoğraflara 12. TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN'ın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.  

Türiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programına katılan MUHAMMED ERTURAN şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği ATGİAD Onursal Başkanıdır.  

alt

13. TKG programına Kazakistan'dan katılan DANİYAR BAİMAGAMBETOV  bir çalışma ziyareti kapsamında Almanya'da bulunduğı sırada 4 Mart 2017 tarihinde Hannover şehrine giderek, fuar ziyreti yaptı.

13. TKG üyesi DANİYAR BAİMAGAMBETOV  ATAMEKEN Ulusal Ticaret Odasında uluslararası ticaret uzmanı olarak görev yapmaktadır. 

 alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ELVİRA BOROMBAEVA Almanya'da Hamburg yakınlarındaki tarihi Celle kentinde bulunan DMAN (Alman Yönetim Akademisi) tarafından düzenlenen eğitim programına katılmak üzere 13 Mart 2017 Pazartesi günü Almanya'ya gitti.

19. TKG üyesi ELVİRA BOROMBAEVA   boş zamanlarında çevreyi gezdiler ve Hamburg ve Bremen şehirlerini de ziyaret ettiler. 

19. TKG programı katılımcısı ELVİRA BOROMBAEVA'nın Almanya ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümündür. 

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan ELVİRA BOROMBAEVA enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. NABA (Ulusal İş Dernekleri Birliği ve Küçük HES Birliği Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Yatırım Kurulu ve Yolsuzluk Forumu üyesidir. Ayrıca Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Kadın Komisyonu Başkanıdır.