alt

Moldova'dan 6. TKG programı üyesi  VALENTİNA UZUN  Yiyecek ve İçecek Ambalajlanması konusunda  18 Şubat-11 Mart 2017 tarihleri arasında ABD'de düzenlenen Food and Beverage Packaging & Marketing American Business Internship Training Program (Ticari Staj Eğiitm Programı) kapsamında  mark konumlandırışlması,  pazarlama vb çeşitli konularda  sunum yapan  uzmanaların seminerlerine katıldı.

Orta Asya ülkeleri,  Azerbaycan, Gürcistan, Moldova ve Ukrayna'da yiyecek ve içeçek sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin üst düzey yöneticilerinin kabul edildiği Ticari Staj Eğiitmi üç hafta süreyle ABD'in farklı şehirlerinde  gerçekleşti.

Eğiitm programıkapsamında özellikle gıda ürüneri paketleme sektörünün  önemli şirketleri ziyaret edildi, akademik dersler  ve seminerler sunuldu. çalışma gezileri düzenlendi ve Amalaj Fuar ziyaret  edildi. 

alt

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN Michigan State University tarafından gıda ürünlerinin paketlenmesinde kullanılan yeni teknolojilerle ilgili eğitim programına katılarak sertifika aldı.

alt

6. TKG programı katılımcısı VALENTİAN UZUN ABD'de bulunduğu sırada başkent Washington DC'yi de  ziyaret etti. 

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi VALENTİNA UZUN bir zamanla Amerikan otomotiv endstrisinin kalbi olan ve  sonraki yıllarda önemini kaybderek, hızla düşüşe geçen  ve yoksullaşan Detroit kentindeki Henry  Ford Müzesi'ni ziyaret etti.

alt

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN'un ABD eğiitm programı ve gezi izlenimlerine ait farlı fotoğraflara  arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Moldova'dan 6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN  başkent Kişinev'de 12 Şubat 2017 tarihinde  Andys Pizza Comrat adında yeni bir piza lokantasını hizmet açtı. 

VALENTİNA UZUN yaklaşık on yıl önce Gagavuz Bölgesinin başkenti Comrat'da  başlattığı piza zinciri kurma projesine yeni ve önemli bir halka daha eklemiş oldu.   

GagauzinfoMD sitesidne yayınlanan fotoğraflı açılış haberine ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

TOBB 6. Türkçe Konuşan Girişimciiler programı katılımcısı değerli arkadaşımız VALENTİANA UZUN'u başarılı girişimleri nedeniyle kutluyor ve berekrtli kazançlar diiyoruz.

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve istanbul'da düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan VALENTİNA UZUN Azamet Grubun sahibir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincinin yanı sıra üzüm çekirdeginden soguk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum bugdayı ve üzüm cekirdeginden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.

6. TKG  programı üyesi VALENTİNA UZUN'un üzüm çekirdeğinden  un  ve yağ üreterek, BİOTECA  markasını  yaratmasının başarı öyküsü TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmıştır. Haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.