alt

Afganistan'dan 9. TKG üyesi KHANMURAD HAMİDİ  (solda) 13-15 Aralık 2016 tarihlerinde ABD'nin başkenti Washington DC'de düzenlenen 12. Afgan Amerikan İş Görüşmeleri Konferansına katıldı.

alt

MURAD HAMİDİ (solda) ABD'de bulunduğu sırada, arkadaşı ile birlikte  New York şehrinde bulunan  Amerikan'nın simgesi ünlü Özgürlük Anıtı'nı da ziyaret etti. 

alt

9. TKG üyesi MURAD HAMİDİ'nin (ortada) ABD ziyretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

9. TKG üyesi KHAN MURAD  HAMİDİ Afgan Amerikan Ticaret Odası tarafından 10-11 Aralık 2014 tarihlerinde Washington DC'de düzenlenen 10. Ticari Görüşmeler Konferansına da katlmıştı. TKG web sayfasında yayınlanan 2014 yılı haberine ulaşamakiçin bu linki tıklamak yeterli olacaktır.   

alt

ABD'nin başkenti Washington D.C. şehrinde düzenlenen Afgan American Ticari Görüşmeler Konferansı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından  12-27 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde  düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan KHAN MURAD HAMIDI, inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibi. Şirket her türlü bina inşaatı, askeri binalar, prefabrik  konutlar yanı sıra; asfalt ve stabilize yol yapımı, köprü ve diğer altyapı işleri ile bu işlerin projelendirme faaliyetleri ile ilgilenmektedir. Ayrıca Afganistan'da kurulan ilk film yapım şirketini ortağıdır. İlk uzun metrajlı filmleri ödül almıştır.

Ailesini Ankara'ya yerleştiren  9. TKG üyesi MURAD HAMİDİ, Atılım Üniversitesinde  Yüksek Lisans programına devam etmekte ve yarı zamanlı olarak Ankara'da yaşamaktadır.