TOBB tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan ZARİF RAHMETOĞLU (solda) 7 Mart 2017 Salı günü onbirinci Cumhurbaşkanı ABDULLAH GÜL'ü İstanbul'daki çalışma ofisinde ziyaret etti.

5. TKG üyesi ZARİF RAHMETOĞLU (sağdan 2.)  kardeşi  JAMSHİD RAHMETOĞLU (sol başta)  ile birlikte  nezaket ziyaretinde bulundukları T.C. onbirinci Cumhurbaşkanı ABDULLAH GÜL'e (soldan 2.)  Afganistan' da yürütmekte olduğu  hastane  projeleri ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı  Ekonomi Kulubü'nün faaliyetleri hakkında bilgi sundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan  ZARİF RAHMETOĞLU inşaat sektöründe faaliyet gösteren, Afganistan'da anahtar teslimi hastane projeleri  gerçekleştiren HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır.