alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan MUHİBULLAH VAHAB (sağdan 2.) başkent Kabil'in merkezinde çok katlı mağaza (deparmant store) açtı.  

alt

başkent kabil'de açtığı  alışveriş merkezinin  açılış kurdelesini dostları ile birlikte kesen 6. TKG programı katılımcısı  MUHİBULLAH VAHAB  (sağ başta) arkadaşımızı başarılı girişimleri nedeniyle kutluyor,  bereketli kazançlar diiyoruz.

 alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'ın başkenti Kabil'den katılan  MUHİBULLAH VAHAB  Kefayat şirketler grubunun sahibidir. Enerji, inşaat, beyaz eşya, otelcilik ve taşımacılık işiyle uğraşıyor. sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Marketler zinciri sahibidir, ELF madeni  yağlarının Afganistan  genel bayisidir. Afganistan Türkiye  İş Konseyi üyesidir.

alt

6. TKG programı üyesi MUHİBULLAH VAHAB'ın   Kefayet Supermarket adıyla açtığı katlı mağaza aslında alışveriş merkezi niteliği taşımaktadır. Yiyecek, içecek, temizik malzemesi gibi hzılı  tüketilen  ürünelrin yanısıra, kozmetik, ev eşası, mutfak eşyası, giysi vb eşyaların da satıldığı departmen store niteliğine bir iş yeridir. 

alt

İnşaattan gıdaya, medeni yağdan ulaştırmaya hemen tüm sektörlerde faaliyet gösteren  6. TKG üyesi MUHİBULLAH VAHAB,  siyasi ve ekonomik ortamdaki   beliesizliklere rağmen cesaretle yatrırım yapmaka ve onlarca kşiiye de istihdam sağlamaktadır.