alt

Kosova'dan 2. TKG üyesi DAVER KAZAZ (soldan 2.) ve 9. TKG üyesi İRFAN FUSHA (sağ başta) 28 Şubat 2017 Salı günü Kosova Ticaret Odası Başkanı ile birlikte Ankara I. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, Hidromek iş makineleri fabrikasında üretim süreci hakkında bilgi aldılar. 

alt

Kosova Tcaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan 2. TKG programı katılımcısı DAVER KAZAZ (sol başta) ve 9. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan İRFAN FUSHA (sağdan 3.) Ankara OSB Bölge Müdürü AHMET BALCI  tarafından yapılan sunumu ilgiyle izlediler.

alt

Kosova Ticaret Odası Başkanı  SAFET GERXHALİU (soldan 3.) ile Kosova'nın Ankara Büyükelçisi  AVNİ SİPAHİU (sol başta)  AOSB Bölge Müdürü AHMET BALCI'ya verdikleri ayrıntılı bilgi nedeniyle teşekkür ederek. Kosova'da Organize Sanayi Bölgesi kurulması için işbiriği yapmayi önerdiler. 

alt

Ankara OSB Bölge Müdürlüğü web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farlı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

2. TKG programı katılımcısı DAVER KAZAZ (soldan 3.) ve 9. TKG üyesi İRFAN FUSHA   (soldan 4.) Hidromek farikası ziyaretinden çok memnun kaldılar ve TKG programı sırasında gerçekleşmiş olan ziyaretlerini anımsadılar.  

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18 Eylül-1 Ekim  2005 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir ve Kayseri   illerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan DAVER KAZAZ (sağ başta) mobilya sektöründe üretici olarak faaliyet göstermektedir. Son yıllarda İsviçre pazarına siparişe dayalı mutfak ve ev mobilyaları  üretimi yapmaktadır.   Prizren şehrinde  mobilya üretim tesisi ve satış mağazası bulunmaktadır.

alt

Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler  programı katılımcısı İRFAN FUSHA (sol başta), Kosova'nın Türk şehir Prizren'de süt ürünleri ve konserve, turşu, reçel, temzlik malzemleri, şampuna vb. kalemlerin üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca kurmuş olduğu iki farklı alışveriş merkezinde inde çok sayıda Türk ürününü pazarlamaktadır. Planlarını hazırlattığı outletin inşaatınayakında başlamayı planlamaktadır.

Kosova Ticaret Odası heyetinin TOBB web sayfasında yayınlanan M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ile görüşmesinin  haberine bu linkten ulaşılmaktadır.