alt

11. TKG Üyesi AKAN OZA  (sağdan 2.) IBT Berlin 2017 Uluslararası Turizm Borsası Fuarında kurulmuş olan Kuzey Kıbrıs standını ziyaret eden T.C. Dışişleri Bakanı MEVLÜT  ÇAVUŞOĞLU'na  (soldan 2.) yöneticisi olduğu aile markası Oza Kahve ikram etti.   

Dünyadaki turizm ve seyahat  ticaretinin kalbi ITB Berlin 2017,  8-12 Mart 2017 tarihleri arasında  Messe  Berlin Fuar Merkezinde düzenlendi. 

ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarı sektör temsilcilerinin çok önemsedikleri yılın  en büyük ticari buluşmasıdır. 

alt

ITB Berlin 2017 kapsamında; 5 kıtadan, 187 ülkeden, 1000 üst düzey alıcı, 26 bin profesyonel ziyaretçi, 60 bin özel ziyaretçi, 120 bin ticari ziyaretçi 160 bin m2 lik alanda buluşarak, 7 milyar EURO ciro tutarında işIem yaptı.  

Fuar kapsamında dğnyanın ömde gelen turizm şirketleri Macera Turizmi, İş Turizmi, e-Turizm, Kültür Turizmi, Eğitim ve İstihdam Turizmi, Seyahat Teknolojisi, Gençlik Seyahat & Ekonomik Konaklama  başıklarında ziyaretçilere seçenekler sundular.

alt

11. TKGüyesi AKAN OZA'nın ITB Berlin  2017 Fuarı izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın  facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

ITB Berlin 2017 Fuarı hakkınde ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

11. TKG Üyesi AKAN OZA (sol başta) Gazimağusa'da bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi salonlarında düzenlenen 5. Uluslararası Kariyer Fuarı sırasında, KKTC Hükümetinin üç Bakanının (Sağlık Bakanı Faiz Sucuoglu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner)  ve  Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı  ALİ ÇIRALI 'nın (sağ başta)  1 Mart 2017 Çarşamba günü  OZA Kahve standını ziyaret etmesinden memnun oldu.

"Uluslararası Kariyer Haftası” ve “Kariyer Fuarı Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ)  Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası işbirliğinde 27 Şubat-3 Mart 2017 tarihleri arasında, bu yıl beşinci kez  düzenlendi.

 Kariyer Furaı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

5.Kariyer Fuarında OZA Kahve standında yapılan marka  tanıtım faaliyetlerine ait farklı  fotoğraflara 11. TKG üyesi AKAN OZA'nın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

Aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yönetici olan AKAN OZA yurt içi ve yurt dışı  uarlara katılarak,yeni bağlantılar kurmakta ve bir süre önce KKTC'de ve Ankara'da açmış oldukları Oza Coffe Hosue  kefelerinin bir zincir haline gelmesi için tanıtım fırsatlarını değerlendirmektedir.