alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'dan katılan PARVİZ BAKHSALIYEV (sol başta), başkent Bakü'de lüks segmentte  LUSSO VITA markası ile lüks segmentte  açtığı yeni maağzayı ziyaret ederek, başarılar dileyen  4. TKG üyesi MÜŞFİK HASANOV  SAVALAN (soldan 2.) ve  6. TKG programı heyet başkanı Dr.  ELSHEN  EBULHESENLİ  (sağdan 2.)  ve T.C. Bakü Ticaret Müşaviri AHMET ATAKER'in (sağ başta) göstermiş oldukları ilgi ve destekden çok memnun oldu. 

9. TKG üyesi PARVİZ  BAKHSALIYEV  yeni mobilya mağazasını 7 Mart 2017 Salı günü ziyaret eden  Bakü Ticaret Müşavirini ve  TKG üyesi dostlarını öğle yemeğinde konuk etti.  

alt

TOBB tarafından 14-30 Nisan 2006 tarihlerinde  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  4. Türkçe Konuşan girimcile rprogramıa Azerbaycan'dan katılan MÜŞFİK HASANOV SAVALAN  (solda)  inşaat  sektöründe faaliyet göstermektedir.  Bina inşaatlarının mekanik aksamı, ısıtma, soğutma ve tesaisat projelerinde taahhüt işleri yapmaktadır. Ayrıca, Türkiye'den çok sayıda inşaat malzemesi firması ile birlike çalışmakta ve ürünlerini Azerbaycan piyasasında tanıtmaktadır.

4. TKG üyesi MÜŞFİK HASANOV SAVALAN  bir süre önce İstanbul'da bir şirket kurarak, faaliyetlerinin bir bölümünü Türkiye'ye taşımıştır. Ailesi ile birlikte yarı zamanlı olarak İstanbul'da yaşamakta ve çocukları da İstanbul'da öğrenim görmektedir.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Azerbaycan'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen  Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağda), T.C. Bakü Büyükelçiliğinde, Ticaret Müşavirliğinde Müşavir Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

alt

Azerbaycan'dan 9. TKGprogramı katılımcısı PARVİZ BAKHSALİYEV (solda) Bakü Ticaret Müşaviri AHMET ATAKER'e ilgi ve desteği nedeniyle teşekkürlerini sundu. 

İş ortakları ile birlikte  mobilya mağazaları işletmekte olan 9. TKG üyesi PARVİZ BAKHSALİYEV , çeşitli Türk mobilya markalarının temsilciliğini yapmakta ve Bakü'de bu markaların bayiisi olarak mobilya mağazaları işletmektedir.  Ayrıca lüks ev  mobilyaları pazarlayan iki ayrı mağazanın da sahibidir.

TOBB tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan PARVİZ BAKHSALİYEV,   Ankara, Bursa, İzmir ve İstanbul'da üretim yapan çeşitli firmalarla çalışmakta  ve farklı segmentlerdeki mobilyaları Azerbaycan pazarında tanıtmaktadır.

9. TKG programı üyesi  PARVİZ BAKHSALIYEV  arkadaşımızı kutluyor, başarılar ve bereketli  kazançlar diliyoruz.