alt

12. TKG programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan İLTER OSMANCIKZADE (solda) eşi Makbule Hanım ile birlikte Marmaris ve İzmir bölgesinde geleneksel kış mevsimi ziyaretlerini gerçekleştirdi.

alt

16 Şubat 2017 tarihinde TRodos 'dan feribotla Marmaris'e geçen 12. TKG üyesi İLTER OSMANCIKZADE (sağdan) ve aile üyeleri Marmaris'te yaşayan yakınları ile görüştükten sonra karayolu ile İzmir'e  ulaştılar.

İzmir'de  aile evinde konaklayarak, kış güneşini değerlendirmek amacıyla günlerini başta Foça olmak üzere,  İzmir'in kıyı kasabalarını dolaraşarak, dost ve akrabalarını ziyaret ederek, gerekli doktor kontrollerini tamamlayarak değerlendiren OSMAN İLTER OSMANCIKZADE  ve eşi her yıl kış aylarında gerçekleştirdkleri ziyaret programı ile ana vatanla hasret gidermektedirler.   

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'a düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan  İLTER OSMANCIKZADE  Rodos kalesi surları içinde La  Fontana adlı hediyelik eşya mağazası  sahibidir.

Hediyelik eşya ticaretinin yanısıra, kurmuş olduğu amatör Türk Yunan Müzik ve Dans Toplulugu ile iki ülke arasında dostluk ve barış köprüleri inşa eden 12. TKG Üyesi OSMAN İLTER OSMANCIKZADE Muğla, Antalya ve İzmir  illeri ve ilçelerindeki festivallere düzenli olarak katılmakta, müzikli gösterilerde yer almaktadır.