alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ULUKMAN BAPAEV  (ayakta) İstanbul'da  düzenlenen Kırgızistan Turizm Çalıştayı'nın gerçekleşmesinde  görev üstlendi.

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına başkent Bişkek'ten katılan ULUKMAN BAPAEV (sağda), Boğaziçi Üniversitesi Tuzim bölümü mezunudur ve turizm alanında faaliyet gösteren şirket ortağı ve üst düzey yöneticisidir.  Egemendik Türkiye Mezunları Derneği üyesidir.

alt

İstanbul Büyükşehir Beleldiye Başkanı  KADİR TOPBAŞ EMITT Fuarında Kırgızistan standını  ziyaret dettiğinde  sunulan müzik performansını ilgiyle izledi. 

alt

Egemendik Türkiye Mezunları  Derneği USAİD Kırgızstan Ofisi ile işbirliği yaparak, EMITT Fuarına Kırgızistan tanıtım stantı açılmasını  ve kırgız turizm firmalarının katılımını sağladı.

Egemendik Derneği'nin fcebook sayfasında yayınlanan  EMITT Fuarında Kırgızistan'ın  tanıtıılması faaliyetine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.   

alt

Ayrıca seyehat yazarları, bloggerlar ve turizm şirketi yöneticilerine Kırgızistan'ın turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla bir çalıştay düzenlendi.  

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde  26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında  düzenlenen EMITT 2017  21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı kapsamında gerçekleşen Kırgızistan Turizm Çalıştayı için Gezimanya internet sitesi  ile de işbirliği yapıdı. 

İstanbul'da 25 Ocak 2017 Çarşamba akşamı  Taksim Titanic Otel'de düzenlenen çalıştayda Kırgızistan'ın turizm potansiyeli  ilgili çevrelere tanıtıldı. Toplantıda ülkenin doğal güzlelikleri ve eşssiz kültürel mirası konuklara tanıtıldı ve Kırgız mutfağından lezzeti örnekler ikram edildi.

Gezimanya sitesinde yayaınlanan Kırgızistan Turizm Çalıştayı'nın fotoğraflı haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

USAİD Kırgızistan Ofisi'nin facebook sayfasında yayınlanan Çalıştay haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

EMITT Turizm Fuarı kapsamında düzenlenen Kırgızistan Turizm Çalıştayı için ayrıntılı hazırlıklar yaptıran ULUKMAN BABAEV (solda) konuklara Kırgız mutfağının özel örneklerini bizzat  ikram etti.