alt

6. TKG programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (sağda) 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenen CNR Avrasya Boat Show'da KKTC standında Kuzey Kıbrıs yatçılığı konusunda  tanıtım yaptı. 

Dünyanın karada yapılan 2. büyük, Türkiye’nin en büyük tekne ve yat fuarı özelliği taşıyan  ve Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show-11.  Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, 11 - 19 Şubat 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy İstanbul'da düzenlenmiştir.

Kategorilerinde en iyilerinden olan mega yat, tekne ve yelkenlilerin sergilendiği, denizcilik sektörünün tüm aksesuar ve ekipmanlarının yer aldığı fuar, 85 bin metrekarelik  alanda binin üzerinde markanın katılımı ile açılmıştır.

CNR Avrasya Boat Show 2017 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten  ulaşılmaktadır. 

RAMAZAN GÜNDOĞDU,  KKTC Yelken ve Kürek Federasyonu Başkanı Dilek Talay, Eski Baskan Zeki Taşçı ve Karpaz Gate Marina Müdürü Deniz Akaltan ile birlikte Kuzey Kıbrıs kıyılaraında yatçılara sunulana olanakları  fuar ziyaretçilerine anlattı ve KKTC'deki  yatçılık ortamının tanıtımını yaptı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU, Gazi Mağusa'da   tersane işletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir.  Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili ve Kıbrıs Türk  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.