alt

Özbekistan'dan 15. TKG Üyesi MARUF KURBANOV (ortada) Aqua Therm Moskova fuarında Türk firmalarının stantlarını ziyaret ederek, yeni bağlantılar kurdu. 

07-10 Şubat 2017 tarihlerinde Rusya Federasyonu'nın başkenti Moskova'da "International Exhibitions Center, Crocus Expo"da 3-13, 14 ve 15. salonlarda düzenlenen Aqua Therm Moskova Fuarı, (21. Uluslararası Isıtma, soğutma, Klima, Havalandırma, Yaltım, Pompa, Vana, Tesisat, Borular, Ek Parçaları, Yenilenebilir  Enerji, Banyo Ekipmanları ve Havuz Fuarı) Rusya’da düzenlenen en büyük ısıtma, soğutma, havalandırma, yalıtım, tesisat fuarıdır ve Katılımcı firmalar için dev Rusya pazarına giriş fırsatı sunmaktadır.

alt

15. TKG Üyesi MARUF KURBANOV (sol başta) Özbekistan'dan  aynı sektörde faaliyet göstermekte olduğu bir grup arkadaşı ile birlikte ziyaret ettiği Aqua Therm Moskova Furaında çok sayıda markanın standını ziyaret ederek, son teknoloji ile geliştirilen ürünler hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Profesyonellerin buluşma noktası olan Aqua Therm Moskova 2016 Fuarı 02-05 Şubat 2016 Tarihleri arasında Crocus Expo fuar alanında 27 Farklı ülkeden 656 Katılımcı firma ile 26.413 Kayıtlı ticari ziyaretçiyi ağırlamıştır.

alt

Özbekistan'dan 15. TKG programı katılımcısı MARUFJON KURBANOV (ortada)  fuar ziyareti sırasında farklı markaların şirket yöneticileri ile gerçekleştirdiği görüşmelerden çok memnun kaldı ve yeni bağlantılar kurma fırsatını değerlendirdi. 

Aqua Therm Moskova Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Eylül 2012'de Ankara, İstanbul, Malatya ve Gaziantep illerinde düzenlenen 15. TKG programına Özbekistan temsilcisi olarak katılan MARUFJON KURBANOV (sağda),  PVC, plastik boru ve fiting sektöründe Özbekistan genelinde toptan ticaret yapan, bayilerine   ürün dağıtımı yapan şirketin sahibidir.