18. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA (sağdan 2.) Petrol Ofisi madeni Yağları "Yunanistan Distribütörü Sertifikası" alarak, bayilik faaliyetlerini  belgelemiş oldu.

Petrol Ofisi 13 Şubat 2015 akşamı Gümülcine’de düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Toplantıda 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'ya Petrol Ofisi Madeni Yağları Yunanistan Distribütörlüğü belgesi verildi.

18. TKG programı katılımcısı GÜNER MUSTAFA (sağdan 2.) ile oğlu EMRE MUSTAFA (sağ başta) arkadaşlarımızı kutluyor, başarılar diliyoruz.

Batı Trakya Ekspres Gazetesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Yunanca yayınlanan Xronos Gazetesinin  haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'nın  Petol Ofisis Madeni yağlar temsilcisiolarak gerçekleştiridği faaliyetlere ilşkin farklı fotoğraflara arakadaşımızın  facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.