alt

18. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA (sol başta) ve oğlu EMRE MUSTAFA (sağdan 2.) Petrol Ofisi şirketi tarafından bayiler için düzenlenen gezi kapsamında Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan madeni yağ tesislerini, depolarını  ve teknoloji merkezini ziyaret ettiler.  

alt

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'nın  OMV Petrol Ofisi Derince Madeni Yağ Fabrikası ziyaretine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan GÜNER MUSTAFA-GKIOUNER MOUSTAFA (önde) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.  

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Ukrayna'dan katılan ALİNA POTAPOVA  (sol başta)  Ankara'da bulunduğu sırada, 4 Ocak 2017 Çarşamba  günü  arkadaşı ile birlikte TOBB'u ziyaret etti. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan ALİNA POTAPOVA (solda) kamu ile ilişkilerde danışmanlık hizmeti ve sözlü ve yazılı tercüme hizmetleri sunan www.tercuman.com.ua  şirket sahibidir. www.steklopodiyom.etov.com.ua portalı üzerinden toptan ve perakende otomotiv yedek parça ticaretini yürütmektedir.

alt

TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Başkan Yardımcısının 19 Mayıs 2015 tarihinde  gerçekleşen Kiev ziyareti  sırasında Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile yaptığı resmi görüşmelere katılan 18. TKG üyesi  ALİNA POTAPOVA  (solda)  taraflar arasında çevirmenlik görevini üstlenmişti.

TKG web sayfasında yayınlanan Kiev ziyareti  haberine bu linkten ulaşılmaktadır.